18 féleképpen alakítható Lifetime gyerekágy a Kimmel Gyerekbútornál!

Skandináv minőség, letisztultság és 18-féle variációs lehetőség egyetlen ágyból a kisgyerekkortól a felnőttkorig! Ez a Lifetime Kidsroom a Kimmel Gyerekbútortól.

 

A Lifetime Kidsroom egy észak-európai, ökológiailag fenntartható fejlődést képviselő manufaktúra prémium minőségű gyermekbútora, igényes és környezettudatos prémium vásárlók részére. A Lifetime kulcsszava a minőség mellett az ökotudatosság, a biztonság és a kreativitás.

 

Ebben a cikkben megmutatjuk, miként nyilvánul meg a kreativitás a termékfejlesztésben.
Íme az a 18 megoldás, ahogyan a Lifetime Kidsroom basic ágy végig kíséri használóját a kisgyermekkortól a felnőttkorig, egyetlen bútordarabban megvalósítva a gyerekszoba összes funkcióját.

 

Azoknak ajánljuk, akinek mindennél fontosabb, hogy gyermeke egészséges és fantáziadús környezetben, praktikus és funkcionális bútorokkal legyen körülvéve.

 

 

Így nő a gyerekágy a gyerkőccel együtt - 4-féle alvóhely- 4 az 1-ben Lifetime gyerekágy!

 

1. Az alacsonyra épített gyerekágyat (kb 15 cm) már 2 éves kortól biztonsággal használhatják a gyermekek, hiszen a 30 cm magas leesésgátló keret biztosítja a nyugodt alvást és az önfeledt játékot. Egészítse ki kislányos baldachinos vagy kisfiús ágyikó-házikó kerettel, a gyermekek imádni fogják!

 

2. 5-7 éveseknek ajánljuk a kissé megemelt (25 cm) gyerekágy változatot, ami egy új textiliával könnyedén “átöltöztethető, a gyermek érdeklődésének megfelelően :-)

 

3. A következő lépcső a 8-10 éves korosztálynak javasolt, 89 cm magasra emelt gyerekágy, ami alatt saját játszókuckót lehet kialakítani. Babzsákok, ülőpárnák vagy matracok segítségével kényelmesebbé, sőt lefüggönyözhetővé tehető! Csak ki kell választani kínálatunkból azt a mintát, amelyik a legjobban tetszik! :-)

 

4. Ha pedig a gyermek már kinőtt a kuckós korszakból, vissza lehet építeni az ifjúsági ágyat a normál ágykeretre, így ismét egy letisztult, egyszerű skandináv ágyat kapunk, ami bármilyen stílusú szobában jól mutat!

 

6 ötlet, ha a tárolást kell megoldani

 

A kiindulópont egy magasított gyerekágy, ami alá tároló elemek kerülnek.

 

5. Ha a szülőnek éjjel gyakran át kell mennie a gyerekhez, de azért pihenni is szeretne, válasszon vendégággyal rendelkező gyerekágyat. Nem csak szülőknek, hanem a kis barátoknak is tökéletes vendégágy!

 

6. Ha főleg ágyneműket szeretnének tárolni, egy nagy vagy két kis ágyneműtartót érdemes venni a gyerekágyhoz, ez megkönnyíti a ki-behúzogatást.

 

7. Kettő tárolóelem is tehető egymás fölé, úgy, hogy az egyik ágyneműtartó, a másik pótágy, így a tárolás és a plusz alvóhely is meg van oldva.

 

8. Újabb gyerekágy megoldás a polcos elem, ahova sok apróságot pakolható, ezzel a gyermek könnyedén megtanulja eltenni a játékait.

 

9. Ha változatosabb tárolóhelyeket szeretnének, akkor érdemes a dobozos-polcos-fiókos gyerekágy megoldást választani, így még több mindent el lehet rejteni az ágy alatt.

 

10. Ha pedig mégis inkább szabadon kellene hagyni az gyerekágy alatti részt, akkor mehetnek alá gurulós dobozos elemek! Ezek egyszerűen ki/be tolhatók, alatta pedig könnyen lehet takarítani.

 

Ha kistestvér érkezik a családba, akkor kreatív emeletes ágy készüljön!

 

11. Ha a szülők a hagyományos megoldásban hisznek, megemelhető a  gyerekágy, a felső részhez kerülhet létra, akár a jobb, akár a bal oldalra.

 

12. Ennél izgalmasabb gyerekágy megoldás, ha nem létrát, hanem lépcsőt tervezünk, ezzel rengeteg plusz tárolóhely kialakítható a lépcsőfokokban!

 

13. Ha pedig hétvégi reggeleken családi jamboreet szeretnek rendezni, akkor a legpraktikusabb, ha a felső ágyat 90 cm szélesre, az alsót pedig 120 cm-re tervezik, így nemcsak a gyerkőcöknek, hanem a szülőknek is kényelmesebb ágya lesz!

 

14. Ha a szoba elrendezése megengedi, az emeletes ágyat akár egymáshoz képest 90 fokba is lehet állítani :-)

 

 

 

Ha a gyerekágy egyben játszótér is…

 

 

15. Kisebbeknek alacsony gyerekágyak mellé építhető mászóka és csúszda, így estére biztosan nem kell könyörögni az alvásért :-)

 

16. Nagyobbaknak akár 150 cm magasra is megemelhető a fekvőhely, alatta fiúknak “kreatív barkácssarok”, lányoknak “szépségszalon” is kialakítható....

 

17. Mind megemelt, mind emeletes ágyak esetén imádnivaló megoldás, ha az ágy fölött “háztető van”. A tető alatt tökéletes játszóhely lesz a gyerekeknek, akik örömmel kuckóznak a ferde falak alatt...

 

18. Építhető a gyerekágyhoz oldalfal és homlokzat is kis ablakokkal, ahova még virágok is tehetők :-)  Csodás “hétvégi” vagy “tóparti” házikóágy kerekedhet ki belőle!

 

 

 

 

 

Bónusz: A Lifetime Kidsroom család csúcsa pedig a játéktorony, ahol 3 in 1, azaz tárolás, az alvás és a játék egyben!!!

 

 

 

Kérdésem van!

Ha kérdéseid merültek fel, vagy szeretnéd megtudni, hogy teremts alkotó, inspiráló, kreatív, környezetet a Te gyermeked szobájába, keress meg bátran, szívesen segítek egy online tanácsadással