5 részes babaágynemű garnitúrával a nyugodt éjszakákért?

Amikor mindent elkövetsz, hogy az éjszakákat megkönnyítsd a babának; lehet nem is gondolnád, hogy egy 5 részes babaágynemű garnitúrával menj a „harcba”… Pedig többet segíthet neked egy éjszaka alatt, mint gondolnád.

Alvás – az est fénypontja. Vagy mégsem?

 

5 részes babaágynemű garnitúrával a nyugodt éjszakákért?
5 részes babaágynemű garnitúrával a nyugodt éjszakákért?

 

Miért nem pihentető a baba alvása?

 

A pihentető alvást szülőként tudod igazán értékelni.

Mert csak te tudod, hogy milyen az, amikor a lakásban a közlekedés (vagy inkább osonás?) az apacsok főnökeként kizárólag mamuszban valósulhat csak meg.

Amikor végre elaludt a gyerek, akkor egy driftelő feltuningolt autó halad el épp az ablakotok alatt… (kertvárosi övezet á lá Brrrrümmipest). Vagy a „Miért nyüszít a szomszéd Blöki?” polgári köre kezdi meg az esti szertartását…

Ilyenkor te, vagy a váltótársad (a gyerek másik felmenője) próbálja a lehető legtöbb esélyt megadni arra, hogy az éjszaka pihentető legyen.

Mindezt hálószoba-gyerekszoba vegyes váltóversenyben kivitelezve.

 

A baba nyugodt alvásához olyan apróságok is hozzájárulhatnak, mint egy pihe-puha babaágynemű garnitúra

 

A legtöbb orvos és védőnő egyetért abban, hogy könnyebb elaludnia a babának, ha biztonságban érzi magát. És ha anyaként te is biztonságban érzed a babát, hiszen a te lelki állapotod kihat a babára is.

Valamint…

Ha valamiféle szertartás előzi meg az ágyba kerülést.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy úgy válassz ágyneműt, hogy az ne csak szép és vidám színű legyen (amely passzol a babaszobába…), hanem komfortos, a baba érzékeny bőrének biztonságos, neked pedig könnyen kezelhető is.

Sőt akár kinézetre a baba kedvenc esti hálótársa lehessen: a megszokott mesefigurával körbevéve.

Képzeld el, hogy az esti lefekvést a szokásos szertatás előzi meg: a közös fürdés, a megszokott sötétség, a kevesebb zaj. Majd a gyermek a megszokott pihe-puha ágyneműbe szenderül álomba.

 

5 részes babaágynemű garnitúra legfőbb előnyei

 

Pamut tartalmú 5 részes babaágynemű garnitúra szettünk a műszállal ellentétben nem szívja magába a meleget és a nedvességet. Így sem a gyermek, sem az ágy nem melegszik fel.

Ha már tapasztaltad, hogy milyen az, amikor a baba a melegtől nem tud aludni, akkor biztos, hogy értékelni fogod ezt a szettet. A pamutanyag a zsírokat sem szívja magába, így nem nehezíti meg a tisztítását; az anyagból a foltok könnyen eltávolíthatók. A komfortos alvásnak nem szab gátat egyetlen zavaró tényező sem.

A mi babaágynemű garnitúránk a szintetikus anyagokkal ellentétben a sok mosás után sem veszít a minőségéből. Mert anyag és anyag között is óriási különbségek vannak! Ezt nem egy hónapra veszed meg! Hosszútávon megbízható társad lesz az altatási kísérletek során.

De a babának is biztos rágcsa, amikor a bébiőr kis híján lezuhan a polcról, mert egy bal őrlőfog szól bele az éjszakai idillbe. Az 5 részes babaágynemű garnitúra anyagát tekintve környezetbarát, és kemikáliamentes mosószerekkel is könnyen kezelhető, ezzel is a biztonságra törekedve.

Ha egy komlex babaágynemű-garnitúra mellett döntesz, akkor amiatt sem fogsz bosszankodni, hogy mindig felemás kinézetben pompázik a babád fekhelye. A egységes mintás fekhelyek olyan megszokott környezetet biztosítanak a babának, ami az esti elalvást is segíti.  Hihetetlen trendiek és vagányak, kifejezetten gyerkőcnek megálmodott gyerekvilágot idéznek.

Megtekintheted őket bemutatótermünkben is. Hogyan altasd el még könnyebben a babát? Ebben segít a másik cikkünk. 

Megosztás: