A legjobb karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

Manapság nem is olyan könnyű dolog egy gyermek számára karácsonyi ajándékot választani! Olvass tovább és kapsz tőlünk egy pár hasznos karácsonyi ajándék ötletet gyermekeknek!

Amikor mi gyerekek voltunk hónapokig vágytunk egy játékra, míg végül születésnapra vagy karácsonyra megkaptuk, nézegettük a kirakartban, az osztálytársunk kezében és amikor megkaptuk az volt az igazi boldogság! Sajnos én is abba a hibába esek, hogy amint szeretne valamit a gyermekem megyek és megveszem neki. És sajnos minden héten mást szeretne. Emellett nagyon okos, hiszen amikor már látja, hogy tőlem nem kapja meg, akkor betámadja a nagyszülőket. És azt mindenki tudja, hogy tuti siker! 

Ennek az eredménye, hogy most úszunk a játékok és mindenféle haszontalan csecsebecsék között!  Így elég nehéz rendet tartani a szobában és őszintén szólva nem is értékeli annyira az ajándékokat. Már tavaly éreztem, hogy ez így nem lesz jó, ezért időben elkezdtem a nagyszülőket kérdezgetni, mit terveznek és úgy döntöttem összehangolom a dolgokat. Új játék nélkül nem ússzuk meg a karácsonyt, úgyhogy beletörődtem, hogy mindenkitől legyen egy-egy játék, ami nem feltétlenül nagy értékű. A fennmaradó részből, pedig valami hasznos dolgot igyekszünk venni. Nagyon jó ötletnek tartom a gyerekbútort, hisz az mindig egy nagyobb összegű befektetés és előbb vagy utóbb úgyis szükség lesz rá. Melyik gyermek ne örülne egy ilyen fantasztikus szobának?


#1.  Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: házikó ágy 


Ha már kezdi kinőni a rácsos kiságyat, egy ilyen szuper házikó ágy nagyon jó választás:

MEGNÉZEM A TELJES HÁZIKÓ ÁGY KÍNÁLATOT!

Caploonba Bird House házikó ágy

Caploonba Bird House házikóágy


#2. Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: nagycsoportosoknak íróasztal! 


Ha jövőre megy iskolába a gyermeked nagyon jó ajándék ötlet a számára, már most megvenni az íróasztalt! Ebben a korban a gyerekek még nagyon várják az iskolát, ha már most megkapja az íróasztalát igazi sulisnak fogja érezni magát!

Gyerek íróasztalok

Nézd meg íróasztal kínálatunkat!


#3. Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: saját játszótér!

 


Télen sajnos nem tudunk annyi időt kinn tölteni a játszótéren, a gyerekek mozgás igénye azonban változatlan! Egy szuper megoldás a beltéri fa mászóka, mely amellett, hogy a legjobb móka a gyerekeknek, az egyik legjobb fejlesztő eszköz is!

Beltéri mászókák

Nézd meg beltéri mászókáinkat!


+1 Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: AJÁNDÉKUTALVÁNY


Ha pedig tanácstalan vagy mi jönne jól a családnak, a legjobb ötlet az ajándékutalvány! Nem is gondolnád, hogy egy kisgyerekes családnak évente új bútort kell vásárolnia! Ez biztos, hogy egy nagyon hasznos ajándék lesz!

MEGNÉZEM AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

 

Most 25.500 Ft-ért veheted meg 30.000 Ft-os ajándékutalványunkat!



Ha nem szeretnél lemaradni a lakberendezőnk hasznos tartalmairól és az aktuális akciókról iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a FacebookonInstagramon és Pinteresten!