A legszebb Cilek íróasztalok iskolakezdő lányoknak!


Minden gyermek életében fontos mérföldkő az iskola kezdés! Az én tapasztalatom, hogy a lányok jobban készülnek, igazi nagy lánnyá válnak az iskola kezdés előtt! Megmutatjuk Nektek a legbájosabb Cilek íróasztalokat lányoknak, hogy tökéletes legyen az iskola kezdés a kis hercegnőknek!


#1 Cilek Selena Grey gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


Egy iskolás lány szoba elengedhetetlen kelléke a tökéletes íróasztal! A Selena Grey bútorcsalád asztala a két nagy fióknak és a szekrénynek köszönhetően rendkívül praktikus. Az asztal két oldalán táskaakasztó modul található, hogy gyermeke kényelmesen tárolhassa azt és ne a földön legyen. Igény szerint külön megvásárolható az íróasztalhoz tartozó felső rész is. 

Íróasztal színe: fehér és halvány szürke

Íróasztal mérete: Magasság: 75 cm Szélesség: 120 cm Mélység: 52 cm

Cilek Selena Grey gyerek íróasztal

Cilek Selena Grey gyerek bútorok


#2 Cilek Selena Pink gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


A Cilek Selena pink bútorcsalád íróasztala nem csak a rusztikus szépséget varázsolja gyermeke szobájába, hanem a praktikusságot is. A nagy asztallapnak, a két fióknak és a szekrénynek köszönhetően gyermeke tanszerei kényelmesen elférnek és minden csak egy karnyújtásnyira van. Az íróasztal két oldalán található táska akasztó modul segítségével a táskát is könnyen tárolhatja. Az íróasztal felső része külön megvásárolható.

Íróasztal színe: fehér és halvány rózsaszín

Íróasztal mérete: Magasság: 75 cm Szélesség: 120 cm Mélység: 52 cm

Cilek Selena Pink gyerek íróasztal

Cilek Selena Pink gyerek bútor


#3 Cilek Flora gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


Az íróasztal az egyik legfontosabb eleme gyermeke szobájának! Nem csak a tanulást, hanem egyéb fejlesztő és szórakoztató foglalkozásokat is támogat, mint például a kézművesség, művészet, nyelvtanulás, vagy az informatikai ismereteket. A Flora íróasztalhoz bármikor szívesen leülnek a lányok, hisz könnyed és letisztult stílusának köszönhetően növeli a kreativitást és szabadjára engedi a fantáziát. Az íróasztal fiókokkal és szekrénnyel rendelkezik, melyek fogantyúik kézzel festett porcelán. Az íróasztal felső része (20.01.1102.00) külön megvásárolható! Az íróasztal kialakítása követi a mai modern tanulási szokásokat, így beépített billentyűzet fiókot és kábelvezetőt is tartalmaz.

Íróasztal színe: nyír, barna csíkkal és kék virág mintával

Íróasztal mérete: Magasság: 75 cm Szélesség: 120 cm Mélység: 52 cm

Cilek Flora gyerek íróasztal

Cilek Flora gyerek bútor


#4 Cilek Flower gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


A Cilek Flower íróasztal stílusában nagyon hasonlít a Flora íróasztalához, a különbség csupán annyi, hogy a Flower kisebb és ezáltal kevesebb tároló fiókkal is rendelkezik, Mindkét íróasztalnak praktikus íróasztal felső része is van, mely külön kapható és a tökéletes hatás kedvéért érdemes a hozzá tartozó íróasztal széket is beszerezni!

+ÖTLET: érdemes az íróasztalt úgy elhelyezni, hogy a gyermek írókeze ne akadályozza a szobába érkező természetes vagy mesterséges fényt. Ha a gyermek balkezes, akkor rendezkedjünk úgy, hogy jobbról érkezzen a fény!

Íróasztal színe: nyír, barna csíkkal és kék virág mintával

Íróasztal mérete: Magasság: 75 cm Szélesség: 105,5 cm Mélység: 62,5 cm

Cilek Flower gyerek íróasztal

Cilek Flower gyerek bútor


#5 Cilek Rustic White gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


A Rustic White ifjúsági íróasztal nagy asztal felületének és négy fiókjának köszönhetően gyermeke kényelmesen elfér. A legnagyobb fiók egy tolltartó és egy elválasztó egységgel felszerelt, így könnyen rendszerezheti gyermeke a könyveket, tollakat, emellett pedig a fiókok becsapódásgátlókkal felszereltek, így biztosítva a lágy záródást. Extra tárólóként egy alsó polcot alakítottak ki az asztalon, illetve egy táska akasztó kapott még helyet. A tökéletes hatás érdekében egészítsétek ki a szobát a Rustic White íróasztallal és a felső résszel is és a gyönyörű rózsaszín íróasztal székkel is!

Íróasztal színe: fehér

Íróasztal mérete: Magasság: 75 cm Szélesség: 138 cm Mélység: 62 cm

Cilek Rustic White gyerek íróasztal

Cilek Rustic White gyerek bútor


#6 Cilek Yakut gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


A Yakut íróasztallal megfelelően biztosíthatod gyermeked számára a kényelmes tanulást. Az íróasztal nagy fiólokkal rendelkezik, így kényelmesen elférnek benne az íróaszközök és a füzetek, a tágas szekrényében pedig a könyvek. Az íróasztal mind két oldalára fogantyú található, hogy a táskákat ne a földön keljen tárolni. Az íróasztal felső része (20.20.1105.00) külön megvásárolható!
Két különböző méretben érhető el, mindkettőhöz saját felső rész is tartozik!
Kis íróasztal:
Magasság: 75 cm Szélesség: 99 cm Mélység: 60 cm
Nagy íróasztal:
Magasság: 74,5 cm Szélesség: 123,5 cm Mélység: 61 cm
Íróasztal színe: fehér és pink


Cilek Yakut gyerek íróasztal

Cilek Yakut gyerek íróasztal


#7 Cilek Romantic gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


Egy romantikus kishölgy legszebb álma válhat valóra ezzel a Romantic íróasztallal! Amíg a legtitkosabb romantikus pillanatokat veti papírra a naplójában, addig is a tankönyvek kényelmesen, rendszerezve pihennek a a Romantic íróasztal szekrényébe, fiókjaiba. Az íróasztalhoz külön megvásárolható a felső része.

Íróasztal méretek: Magasság: 75,2 cm Szélesség: 117 cm Mélység: 61,5 cm

Íróasztal színe: fehér és szürke díszítő elemek

Cilek Romantic gyerek íróasztal

Cilek Romantic gyerek bútorok


#8 Cilek Romantica gyerek íróasztal iskola kezdő lányoknak


A Cilek Romantica íróasztal stílusában nagyon hasonlít a Romatic íróasztalához, kicsit kisebb méretű ill. nincs az asztallap alatt nagy fiókos tárolója. A hozzá tartozó praktikus felső résszel gyönyörűen mutat illetve mindennek meg lesz a helye, így mindig rend lesz a gyerekszobában!

Íróasztal méretek:

Magasság: 75 cm Szélesség: 106 cm Mélység: 61,5 cm

Íróasztal színe: fehér és szürke díszítő elemek

Cilek Romantica gyerek íróasztal

Cilek Romantica gyerek bútorok

Remélem sikerült segíteni az íróasztal választásban! Ha még maradt kérdésetek, hívjátok értékesítő kollégáinkat, vagy vegyétek igénybe ingyenes lakberendezési tanácsadásunkat!