German Flag
My Cart

Kosár

Ez az 5 csodaszép babaszoba trend hódít majd 2024-ben!

A szülők és a tervezők egyaránt mindig keresik az új, izgalmas ötleteket és stílusokat a babaszobák kialakításához. Ahogy beköszöntött a 2024-es év, számos izgalmas trend emelkedik ki a babaszoba tervezés területén. Az alábbiakban bemutatjuk az öt csodaszép babaszoba trendet, amelyekkel garantáltan inspirációval tölthetik meg a szülők és a lakberendezők az elkövetkező év során!

Tovább olvasomEz az 5 csodaszép babaszoba trend hódít majd 2024-ben!
Hogyan tisztítsuk ki a matracot? Bevált módszerek foltok és mikrobák ellen!

A jól megválasztott matrac az egészséges és kényelmes alvás alapja. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy megfelelő gondozást igényel. A mindennapi használat során a matrac számos olyan tényezőnek van kitéve, amelyek nem csak, hogy nem szolgálják alvásod higiéniáját és minőségét, de egészségedre is hatással lehetnek. Érdekel, hogyan kell a matracot tisztítani, és miért érdemes ezt megtenni? Nézd meg, mit érdemes tudni róla!

Tovább olvasomHogyan tisztítsuk ki a matracot? Bevált módszerek foltok és mikrobák ellen!
Az emeletes ágy- előnyök és hátrányok

A gyerekszoba rendezésekor sok szülő elgondolkodik azon, hogy érdemes-e emeletes ágyat helyezni abba. Bár egy ilyen megoldás nem újdonság, mégis vannak támogatói és ellenzői. Ez teljesen érthető, tekintve, hogy az emeletes ágyaknak vannak jelentős előnyei, de vannak olyan hátrányai is, amelyeket érdemes megismerni a végső döntés meghozatala előtt.

Tovább olvasomAz emeletes ágy- előnyök és hátrányok
Milyenek a Montessori bútorok?

A Montessori pedagógia alapja a választás szabadsága, így a gyerekek fontosnak érzik magukat és segít erős felelősségérzetet fejleszteni. Hogyan segíthetjük őket ebben? 

Tovább olvasomMilyenek a Montessori bútorok?
Skandináv stílus a gyerekszobában? Hogy csináljam?

Az utóbbi években rendíthetetlenül a top stílus a magyar otthonokban is a skandináv. Nagyon elegáns és megnyugtató tud lenni a letisztult formavilág és a fehér, fekete, fa dominancia. Mi a helyzet, ha ezt a gyerekszobában szeretnénk megvalósítani?

Tovább olvasomSkandináv stílus a gyerekszobában? Hogy csináljam?
Mire figyeljek babamatrac vásárlásakor?

Az alvás elengedhetetlen az emberi fejlődéshez.

A csecsemőkori rossz alvás összefüggésbe hozható a későbbi kognitív teljesítménnyel, a szociális készségekkel, az elhízással és a későbbi gyermekkori életminőséggel kapcsolatos problémákkal. 

Ezért fontos ismerni a különféle matracok tulajdonságait és előnyeit. hogy a megfegfelelőbbet tudjuk választani babánk egészséges fejlődéséhez.


Tovább olvasomMire figyeljek babamatrac vásárlásakor?

Items 1 to 6 of 70 total

Mutat / oldal