Emeletes gyerekágy íróasztallal

Emeletes ágy íróasztallal? Imádjuk

 

Egy kisgyermek életterének kialakításánál nem árt csak az anyagiakat figyelembe venni ‒ örömteli mindenkinek, ha jól is érzi benne magát. Szoba, amit a kis tulajdonosa szeret? Egy szoba emeletes ággyal kombinált íróasztallal? Hmm…

 

Ne hagyd, hogy lakásod mérete megakadályozza, hogy csemetéd számára egy szerethető kuckót alakítsatok ki! Ha nem olyan nagy a tér, keressetek olyan bútorokat, melyek remekül kihasználják a kisebb teret!

Például remekül használható ilyen helyzetben egy kombinált ágy-asztal elgondolás.

Mindannyian szeretnénk, ha a lurkók világos, egyszerű helyen játszanának és írnák a házi feladatokat, de gyakran ez nem működik a kicsi vagy furcsa alakú szobák miatt. Nem kell aggódnod: egy kis inspirációval könnyű és olcsó lehet ezeknek a szobácskáknak a szórakoztató, vonzó és szerethető hellyé alakítása.

Cilek Black Emeleteságy és Íróasztal

Egy jó emeletes ágy a klasszikus módja annak, hogy helyet takarítsatok meg a gyerekek hálószobájában. Ellenőrizd azt is, hogy a létrát egyik oldalon rögzítették-e, mert ez korlátozhatja az ágy kombinálhatóságát.

A legjobb emeletes ágyak erősek, biztonságosak és jól használhatóak a gyerkőc számára, az alatta lévő íróasztal pedig ideális hely a rajzolásra vagy később a lecke megírására.

Akár lány hálószobaötleteket, akár fiú hálószobaötleteket keresel, fontos, hogy a lényeges elemekkel kezdjük: ágy és tárolás. Csak ha ezek megvannak, akkor érdemes elmerülni a díszletekben, esztétikai megoldásokban.

Gyakran a szoba fókuszpontja az ágy, melynek milyensége kritikus fontosságú. A hagyományos emeletes ágyak tökéletesen helytakarékosak, főleg, ha olyat választunk, amely alatt egy kis íróasztal is meg tud bújni. Azaz a többcélú bútorok használata segít a hely kihasználásban, főleg, ha magas belmagasságú lakásban éltek.

Egy átgondolt díszítő stílus megóvja a szobát a túl rendetlen érzéstől. A biztonság a legfontosabb itt is, ezért érdemes ellenőrizned, hogy a terméket a megfelelő szabvány szerint tesztelték-e, vállalnak-e garanciát. Legyél különösen körültekintő, ha magad szeretnéd összeszerelni az ágyat ‒ azonban ha nem érzed magad ebből a szempontból magabiztosnak, már sok kiskereskedő kínál összeszerelési szolgáltatást.

Kimmel Gyerekbútor