Gyerekszoba berendezési ötletek, amelyekkel egyedi, és barátságos találkahelyet teremthetsz a gyerekek közös programjaira

 

Talán te sem gondolnál arra, hogy praktikus gyerekszoba berendezési ötletekkel oldd meg a közös gyerekprogramok állandó dilemmáját. Ami leginkább úgy hangzik, hogy hol legyen a szülinapi buli? Hol bandázzanak a skacok?

Ha úgy érzed, hogy abban a pillanatban, hogy elvágták a köldökzsinórt, megszűnt számodra nőként a társasági élet, akkor van egy jó hírünk: csak a módját szükséges megtalálni annak, hogy a gyerekek is és anya-apa is jól szórakozzon….

 

Gyerekszoba berendezési ötletek
Gyerekszoba berendezési ötletek

 

Találkozzanak a gyerekekkel, de mégis hol?

 

A baba megszülése után néhány hónappal már vélhetően túl vagy az első sokkon, valamint az első, “mindent elsöprő” eufórián. Kis idő elteltével rá kell, hogy döbbenj: az etetésen, büfiztetésen kívül máson nem nagyon jár a gondolatod.

Vagy várjunk csak… Mégis…

A gyerkőc leendő bölcsijén, oviján, középsuliján, posztgraduális eredményein; a fejlesztőprogramokon. Olyanoktól, mint a Ringató egészen a szomszéd fél éves Marcikáig bezárólag. A társasági élet úgy fest a nulla felé konvergál.

A sorstársakkal való beszélgetések már az első hónapokkal elindulnak: vajon kit tudunk behálózni néhány közös találkára?

Majd az első néhány évben, az ovis időszakban kezd igazán beindulni a közösségi élet. Amikor a gyereksereg már vendégsereggé alakulhat egyetlen délután alatt. Ilyenkor azon gondolkodunk, oké találkozzunk holnap: de hol?

 

Hogyan döntsük el a legjobb anyabuli-bababuli találkahelyet?

 

A bababuli, vagy inkább gyerekbuli helyszínének megválasztásában gyakran voksolunk a közös játszótérre, parkra, a közeli gyerekjátszóházra. Itt semleges a terület és olyan játékokat és világot adunk meg a gyerekeknek, amit otthoni, azaz házi vendéglátás során nehezebben.

Vagy mégsem? Hadd adjunk most néhány praktikus gyerekszoba berendezési ötletet!

 

Képzelj el egy olyan gyerekszobát, ahol a gyerkőcöd kedvenc mesevilága – pl. a Verdák – kel életre. Olyan játékokkal tudod kiegészíteni ezt a különleges világot, ami egy nagyon vagány játszóhelyet teremt a gyerekeknek. Így a játszópajtásoknak is, ha áthívod őket.

Tematikus gyerekbútorainkkal nem fogod unalmasan berendezni a gyerekszobát. Egy közös kalózos játék egy mesevilágban pedig akár órákra lekötheti őket. Ilyen gyerekszoba berendezési ötlet egy egyszerűen beszerezhető egyedi autóságy is.

Képzelj el egy olyan gyerekszobát, ahol az egyedi bútorok által megteremtett mesevilág nem csupán szép, de biztonságos is. Olyan anyagokból készült bútorokkal, amivel hosszútávon akár két gyereknek is megoldhatod a bútorvásárlást, mert két gyereket is kiszolgálnak. Az áthívott gyerekseregnek is kész kihívás leamortizálni. Mert strapabírásuk állja a sarat.

Lekerekített élük pedig nem okoz balesetet. Ilyen gyerekszobával nem fogsz aggódni, hogy a paradicsomi idillt megszakítja a biológia: egyre aktívabbak, ahogy nőnek. Baba-és gyerekbiztos állapotokat garantál.

Képzelj el egy olyan gyerekszobát, aminek bútorai kényelmes és egyszerűen használhatóak, tisztításuk sem bonyolult.

 

Mert nincs annál bosszantóbb, mint amikor valami jól néz ki, de fenntartása se nem kényelmes, se nem praktikus. Különösen egy nagy banzáj után.

A barátságos gyerekszobában még a szülők is jólérzik majd magukat, és amíg a gyerekek játszanak, ti végre egy kis harmonikus idillt élhettek meg a közös beszélgetések során. A gyerekek lekötve, így nem fogtok stresszelni és minden percben a kikapcsolódás helyett a gyerekek miatt nyugtalankodni.

 

Tudtad, hogy a Kimmel bútorok pont ezt nyújtják neked? Egy klassz, biztonságos, és otthoni légkört nem nélkülöző közös találkahelyet a babás-anyás bulikra. Töltődj fel termékeinkkel, töltődj fel gyerekszoba berendezési ötletekkel.

Ha pedig nagyobb a fiatalúr, remek ötleteket mutatunk számára is a Kimmel kifejezetten fiúknak kifejlesztett ifjúsági bútoraival, amelyekhez praktikus gyerekszobai tároló szekrények is tartoznak.

Megosztás: