Házikó-ágyikót szeretne a gyermeked? 5 briliáns ötlet, egyik szebb, mint a másik!

 

1. Baldachinos ágy kislányoknak és tiniknek

 

Ha az egyszerű, letisztult vonalvezetést kedveljük, de a lányszoba ágyát szeretnénk mégis valamivel feldobni, válasszunk oldalt elfüggönyözhető, lágy esésű függönyből készült baldachint. Elkötve, de az alváshoz vagy pihenéshez összehúzva is nagyon kellemes és játékos élményt nyújt.

 

 

 

2. Alul ágy, felül háztető

 

A gyerekek imádják a házikó-ágyikót, ahova be tudnak bújni és a teteje alatt biztonságban érezhetik magukat…Ráadásul, ha a leesésgátló a házikó kerítésére emlékeztet, teljes lesz az illúzió.

 

 

 

3. Alul kuckó, felül ágy

 

Igazi kuckóbirodalom alakítható ki a megemelt ágy alatt! Hatalmas hely, ami kibélelhető párnákkal, telerakható játékokkal és még a szomszéd gyerekek is beférnek alá! Legyen az dzsungel vagy szavanna, a kuckóban a hangulat ugyanúgy a tetőfokára hág!

 

 

 

 

 

4. Házikó tetővel, oldalfallal, kisablakkal és virágládával

 

Ha nem elégszel meg a háztetős házikóágyikóval, továbbfejlesztheted oldalfalakkal, rácsos ablakokkal, ajtóval, sőt, még virágládával is! Így már igazi víkendház-feelinget nyújthatsz  a gyerekeknek! Csak nehogy Te is ott akard tölteni a hétvégét!

 

 

 

5. Ágyikó tetővel és tornáccal

Ha van elég helyed, állíts 90 fokba a térbe egy tornácot is a házikóhoz!  Kényelmes, otthonos kis olvasó-és beszélgetőhely lesz belőle, ahonnan ki sem akarnak majd bújni a gyerekek!

 

 

 

 

6. Emeletes ágy tetővel

 

Ilyen háztetője még a felnőtteknek sincs! Igazi tetőtéri álomkuckó, ahol játszani vagy a kisebb tesónak aludni is lehet. Lent pedig egy méretes alvóhely a nagytesó számára…

 

Ha kérdéseid merültek fel, vagy szeretnéd megtudni, hogy teremts alkotó, inspiráló, kreatív, környezetet a Te gyermeked szobájába, keress meg bátran, szívesen segítek egy online tanácsadással