Házikó ágyat szeretne a gyermeked?

5 IGAZÁN EGYEDI ötlet, egyik szebb, mint a másik!



A skandináv Lifetime Kidsroom házikó ágya minden gyermek álma! A dán cég már több mint 40 éve gyártja csodálatos bútorait.  A Lifetime Kidsroom termékei tömör fenyőből készülnek, egy különleges fenyő fajt használnak, mely a nehéz klimatikus körülmények között is lassan nő, kiváló alapot biztosítva a jó minőségű bútorok gyártásához. Különleges hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, természetesen rendelkeznek FSC tanúsítvánnyal, mely az ökonómiailag fenntartható erdőgazdálkodás biztosítja és 2004-ben elnyerték a Zöld Környezet Díját, környezetbarát termékek gyártásáért. A házikó ágyak már 2 éves kortól akár felnőtt korig (hagyományos ággyá alakítva) vagyis LIFETIME:-) használhatóak egyedi megjelenésüknek és a rendkívüli strapabíró kivitelezésüknek köszönhetően.


 

1. Baldachinos gyerekágy kislányoknak és tiniknek- LIFETIME PRINCESS HÁZIKÓ ÁGY

 

Ha az egyszerű, letisztult vonalvezetést kedveljük, de a lányszoba ágyát szeretnénk mégis valamivel feldobni, válasszunk oldalt elfüggönyözhető, lágy esésű függönyből készült baldachint. Elkötve, de az alváshoz vagy pihenéshez összehúzva is nagyon kellemes és játékos élményt nyújt.

 

 

 Lifetime Princess gyerekszoba bútor

A teljes Prémium házikó ágy kínálatunkért ide kattints!



2. Alul gyerekágy, felül háztető- LIFETIME LAKE HOUSE HÁZIKÓ ÁGY

 

A gyerekek imádják a házikó ágyat, ahova be tudnak bújni és a teteje alatt biztonságban érezhetik magukat…Ráadásul, ha a leesésgátló a házikó kerítésére emlékeztet, teljes lesz az illúzió.

 

 

 Lifetime Lakehouse gyerekszoba bútor

A teljes Prémium házikóágy kínálatunkért ide kattints!


3. Alul kuckó, felül gyerekágy- LIFETIME WILD LIFE HÁZIKÓ ÁGY

 

Igazi kuckóbirodalom alakítható ki a megemelt gyerekágy alatt! Hatalmas hely, ami kibélelhető párnákkal, telerakható játékokkal és még a szomszéd gyerekek is beférnek alá! Legyen az dzsungel vagy szavanna, a kuckóban a hangulat ugyanúgy a tetőfokára hág!

 

 

 

 Lifetime Wild Life gyerekszobabútor

A teljes Prémium házikó ágy kínálatunkért ide kattints!

 

4. Házikó tetővel, oldalfallal, kisablakkal és virágládával- LIFETIME LAKE HOUSE HÁZIKÓ ÁGY

 

Ha nem elégszel meg a háztetős házikó ággyal, továbbfejlesztheted oldalfalakkal, rácsos ablakokkal, ajtóval, sőt, még virágládával is! Így már igazi víkendház-feelinget nyújthatsz  a gyerekeknek! Csak nehogy Te is ott akard tölteni a hétvégét!

 

 

  Lifetime Lakehouse gyerekszoba bútor



A teljes Prémium házikó ágy kínálatunkért ide kattints!

5. Gyerekágy tetővel és tornáccal-LIFETIME BEACHHOUSE HUTBED HÁZIKÓ ÁGY

Ha van elég helyed, állíts 90 fokba a térbe egy tornácot is a háziikó ágyadhozz!  Kényelmes, otthonos kis olvasó-és beszélgetőhely lesz belőle, ahonnan ki sem akarnak majd bújni a gyerekek!

 

 

 

 Lifetime Beachhouse Hutbed gyerekszoba bútor

A teljes Prémium házikó ágy kínálatunkért ide kattints!



+1 RÁADÁS:  Emeletes gyerekágy tetővel- LIFETIME HANGOUT HÁZIKÓ ÁGY

 

Ilyen háztetője még a felnőtteknek sincs! Igazi tetőtéri álomkuckó, ahol játszani vagy a kisebb tesónak aludni is lehet. Lent pedig egy méretes alvóhely a nagytesó számára…

 

Lifetime Hangout gyerekszobabútor

A teljes Prémium házikó ágy kínálatunkért ide kattints!

Ha kérdéseid merültek fel, vagy szeretnéd megtudni, hogy teremts alkotó, inspiráló, kreatív, környezetet a Te gyermeked szobájába, keress meg bátran, szívesen segítek egy online tanácsadással

Kérdésem van!