Az egyik legnagyobb online házikó ágy választék nálunk van!-  Házikó ágyaink legkisebbeknek!

Küldetésünk, hogy minden gyermek vidám, biztonságos és inspiráló környezetben nőjön fel! Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy Magyarországon nálunk érhető el az egyik legnagyobb online választék gyermekbútorokból! Alapos megfontolás és hosszas kutató munka után választjuk ki partnereinket, kizárólag a legjobb minőségű gyerekbútor gyárakkal dolgozunk.

Házikó ágy kínálatunk is rendkívül egyedi: a legkisebbeknek ajánlott egészen egyszerű Montessori ágyaktól a kalandokat, izgalmakat ígérő több emeletes prémium házikó ágyakig nálunk minden kapható! Nézzük a legkedveltebb házikó ágyainkat részletesebben!


Sorra vesszük házikó ágyainkat, az első részben a legkisebbeknek való termékeinket mutatjuk be!


Magnat fehér D5 házikó ágy

Magnat Fehér D5 házikó ágy


Montessori házikó ágyak a legkisebbeknek!


 

Amikor gyermeked elkezdi kinőni a rácsos kiságyat, sok szülő aggódik, hogy vajon mi lesz csemetéjével abban a nagy ágyban! Nem fog leesni róla? Hogyan fog éjszaka a sötétben lemászni? Mikortól lehet egyáltalán egy nagyobb ágyba áttenni? Általánosságban azt szoktuk mondani, hogy amint a gyermek biztonsággal “le tud tolatni” a kanapéról kikerülhet a rácsos ágyból!  További jele lehet a közelgő új gyerekágynak, hogy egyre rosszabbul alszik a rácsos ágyban, beszorul a keze, lába, keresztbe fordul az éjszaka.

Tökéletes megoldás a legkisebbeknek a Montessori elveket képviselő házikó ágy, ami szinte a padló magasságában van, így nem tud róla nagyot huppani a gyerkőc. Montessori Mária szerint a gyermek úgy tud fejlődni, ha szabadon ki-be mászhat az ágyából, ehhez természetesen számára teljesen biztonságos környezetre van szükség. A gyermek így nincs ráutalva a felnőttre, hogy kivegye-betegye őket, és mozgási szabadságuk van, szabadon játszhat, felfedezhet és fejlődhet! Természetesen a mozgékonyabb gyerkőcöknek vagy az aggódosabb anyukáknak szoktuk ajánlani az ágyrácsot vagy leesésgátlót, ilyenkor az ágynak csak egy kijárata van :-)


Nézzük a konkrét házikó ágyakat!


A fenti és a lenti két képen a legegyszerűbb házikó ágyainkat találjátok, a Magnat fehér D5 és a natúr D2 típusú házikó ágyat. Azoknak ajánljuk a Magnat termékeket, akik nem köteleződtek el még a házikó ágyak mellett iskolás korig, bizonytalanok, hogy mennyi ideig fogják használni. Ennek leggyakoribb oka egy pár éven belül bekövetkező költözés szokott lenni, ilyenkor nem tudjuk még előre milyen adottságokkal fog rendelkezni a gyerekszoba ill. ha a család további gyermekeket tervez akkor ez egy tökéletes házikó ágy lesz a gyermekednek! Ezek az ágyak nagyon kedvező ár fekvésűek, kisebbek is (80 x 160 cm), egyszerű és nagyszerű megoldás pár évre a gyerekszobába! Matracot, ágyrácsot és a D2 változathoz akár leesésgátlót is rendelhettek hozzá!

Magnat fehér D2 házikó ágy

Magnat fehér D2 házikó ágy

Legrégebbi partnerünk a Cilek Montes házikó ágya már nagyobb méretű (80x180 cm), lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas natúr ágykeret zöld színű sátortetővel és hozzá tartozó leesésgátlóval is rendelhető. Az ágy fejtámlájánál a puha szövet párnának köszönhetően biztonságban tudhatod gyermekedet, illetve könnyen leszedhető és tisztítható. Az ágy másik végében ki lett alakítva egy kis rész, ahol akár folyékony vagy sima krétával rajzolhat, kibontakoztathatja kreativitását! Ha egy teljes gyerekszobát szeretnél berendezni, nézd meg a bútorcsalád többi tagját is: praktikus 3 ajtós szekrényt, komódot és kifejezetten a kicsik számára kialakított asztalkát és kisszéket is választhatsz hozzá!

Cilek Montes házikóágy

Cilek Montes házikó ágy

Másik török prémium gyerekbútorokat forgalmazó partnerünk, az Almila,  fehér színű, skandináv stílusú ágyaik minden gyerekszobába tökéltesen illenek.Azoknak ajánljuk, akik hosszú távra terveznek, hiszen a rengeteg kiegészítő (sátortető, díszpára, baldachin), mindig újjá varázsolhatjuk a szobát a gyernek igényeinek megfelelően, anélkül hogy lecserélnénk a teljes gyerekszoba bútort.  Leesésgátlóval is kérhető, ezért az éjszaka izgő-mozgó gyerekeknek és aggódó anyukáiknak szoktuk ajánlani ezt 90x200 cm-es ágyat.

Almila Nordic házikó ágy

Almila Nordic ágy


Tipi típusú házikó ágyak


Egyre népszerűbbek a Tipi típusú házikó ágyak is, itt nem házikó alakú az ágy, hanem sátor alakú!

Klasszikus fehér színű tipi típusú házikó ágyunk az Almila Montessori házikó ágya, fix ágyráccsal van körülvéve.  Ez az ágy már 100x200 cm-es, így Te is kényelmesen elférsz mellette!  Esti mese olvasásánál meghittebb lesz a hangulat, ha össze tudtok bújni, illetve óvodás korban amikor elkezd félni vagy beteg lesz, Te is együtt tudsz majd vele aludni. Hidd el ez még mindig jobb megoldás mintha ő szokná meg a szülői ágyat! A sátortető hozzá tartozó párnákkal szürke és pink színben is elérhető.

Almila Montessori ágy

Almila Montessori házikó ágy

Aki nem fehér vagy natúr színű házikóágyat keres csemetéjének és fontosak a praktikus kiegészítők is a számára, a Kupa Montessori Hut házikó ágyikóját szoktuk ajánlani. Ennek a bútorcsaládnak is praktikus kiegészítői vannak, pótágyat (ami ágyneműtartóként is használhatsz), 3 ajtós szekrényt, könyvesszekrényt, komódot, kis íróasztalt, polcot sőt még tükröt is választhatsz hozzá! Ha tesóval van egy szobában akkor még emeletes ágyat is tudunk hozzá ajánlani.

 

Kupa Montessori Hut házikó ágy

Kupa Montessori Hut bútorcsalád

Tudjuk, hogy nem egyszerű dolog berendezni egy gyerekszobát, hiszen minden szülő a legjobat akarja a gyermekének. Ennek ellenére sokan átgondolatlanul rendezik be a szobájukat, és sok-sok felesleges vagy nem igazán praktikus bútorral zsúfolják tele. Pedig a kicsik fejlődésének szempontjából a gyerekszobának sokkal fontosabb szerepe van, mint gondolnánk. Ha további hasznos tartalmakat szeretnél kapni tőlünk iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket a Facebookon!

Teljes házikó ágy kínálatunkért ide kattints!

Ha maradt kérdésed a házikó ágyakkal kapcsolatban keresd értékesítő kollégánkat emailen vagy telefonon, vagy vedd igénybe ingyenes online lakberendezési tanácsadásunkat!