IKEA-alternatíva – Egy gyerekbútor, ha nem szeretnél ugyanolyat, mint a kismamatársaidé

 

Aki csak járatos egy kicsit is ebben az „anya vagyok” témában, meg fogja erősíteni, hogy az egyik legnehezebb feladat a szülészorvos választása mellett az nem a baba- és gyerekruhák kiválasztása, hanem a gyerekszoba és annak bútorainak megvásárlása.

Mit, honnan, mennyiért? Ezer szempont. Tudtad, hogy közel 10-ből 8 anyuka automatikusan az IKEA-t és a klasszikus helyeket veszi célpontba? Ismerd meg a 3 jelet, amiből tudni fogod, hogy neked viszont inkább egy egyedi és akár vagány gyerekszobabútorra van szükséged.

Ha már legalább totyog a kis manód odahaza, akkor már te is tudod. Ha még nem, akkor majd megismered.

Azt a bizonyos szituációt, amitől olykor csillagokat látsz. Szó szerint.

Azt az ütődött tréfának vélt jelenséget, amikor kora reggel kibotorkálsz és a reggeli kávéd kortyolgatása közben egy legóelem áll keresztbe a talpadba. Ez itt kérem szépen a tegnap esti móka utóhatása.

Ilyenkor valahogy feltüzelt közönségként azon gondolkodsz, hogy legómánia ide vagy oda; valahogy le kellene kötni a gyereket ennél eredményesebben, kreatívabban.

Olyan játékokra és gyerekszobára volna szükséged, ahol egy álomvilágba lépve ténylegesen elfoglalja magát. Mindeközben fejleszti a kreativitást, a finommotorikus képességeket - mert erről valahol olvastál, hogy fontos -, nem neked kell percenként foglalkozni vele.

Mert valahogy imádod a kis rosszcsontot, a minikirályt odahaza, de neked is kéne egy kis kikapcs. Amikor a gyerkőc elvan legalább egy órát a szobájában egyedül is, a játékaiba mélyedve, anélkül, hogy egyfolytában a nyakadon lógna.

 

De hogyan is rendezd be gyerekbarát módon azt a bizonyos gyerekkuckót?

 

Amikor eljutsz a nagy projektig, azaz oda, hogy a gondosan előkészített listáddal autóba vágd magad, és beszerezd az gyerekszoba kellékeit, valószínűleg nálad is az alábbi gondolatok jönnek fel:

 

  • Legyen baba - és gyerekbarát, biztonságos; ne kelljen aggódnod minden percben, amikor a gyerek a szobában játszik. Oltári nagy csendben…
  • Mindeközben legyen trendi, jól nézzen ki. Ha áthívod az egyik kismamatársadat a kis baráttal, akkor valahogy be tudd zsebelni az elismerést: wow, de jó szobája van a gyerkőcnek.
  • Olyan gyerekbútorokra vágysz, amik már bizonyítottak, kiállták az idő próbáját, és amelynek híre szájról-szájra, ajánlás útján terjed. Hiszen ebből is tudhatod, hogy nyugodtan te is leteheted a voksodat mellettük. A garancia pedig evidens.
  • És persze kényelmesek és egyszerűen használhatóak is, no meg a tisztításuk sem bonyolult. Mert nincs annál bosszantóbb, mint amikor valami jól néz ki, de fenntartása se nem egyszerű, se nem praktikus.

Habár a fenti kritériumnak első nekifutásra számos bababútor megfelelhető lenne a számodra, mégis van egy apróság, ami miatt azt kell mondanunk, hogy nem.

Bizony, nem lesz egyik sem befutó. Ugyanis van itt még valami.

 

Ha az alábbi 3 jel ismerős a számodra, akkor valószínűleg te sem fogod megtalálni a happy end választást egy tucatboltban.

 

Még akkor sem, ha minden kismamatársad ezeket ajánlja neked.

Első biztos jel arra, hogy egyedi gyerekbútorokban fogod örömödet lelni, hogy szinte úgy érzed, kavics ment a cipődbe. Amikor ott állsz ismét egy barátnőd gyerekszobája előtt és meglátva lekonyul a szád: ugyanúgy néz ki, mint a játszótérről ismert többi gyerek kuckója.

Maximum a színekben különböznek.

A Kandy gyerekszobabútorok esetében nincs tömeggyártás, mert szerintük minden gyerek egyedi, ahogy a családjuk is. A legtöbb termék megrendelésre készül és érkezik meg. Gondos előkészületek után.

A második biztos jel az, hogy a gyereked valahogy egyik helyről sem úgy jön el, hogy lever egy gigantikus hisztit. Nem akar hazamenni, mert valahogy jó itt.
Márpedig a Kandy gyerekszobabútorok olyan mesevilágba kalauzolják el, hogy az esti meseolvasásnak is meg kell küzdeni a figyelemért.
És tudod mi a harmadik jel?

Az pedig az, hogy nem akarsz például “egy ágy - egy gyerek” felállásban gondolkodni.

Olyan bútorokat keresel, amiknek köszönhetően úgy sikerül berendezned egy gyerekszobát, hogy az fejleszti is a gyermeked képességeit, és ösztönzi a gyerekkor maximális élvezetére.

Mindezt csakis olyan bútorokkal teheted, amiket nem úgy raktak össze, mint egy legóvárat: sablon elemekből.

Számos tucatbútor - a tucatgyártásnak köszönhetően “feeling életérzés ide vagy oda - gyenge minőségűek. Törnek, recsegnek, gyorsan lhasználódnak. Nem bírnak ki két gyerkőcöt sem.

A Kandy bútorbolt azonban az a hely, ahová a vásárlók visszatérnek. Hiszen a Kandy-sek a minőség szempontjából másban nem is gondolkodnak, mint a leges-legjobban

Sablonbútorokkal pedig lemondasz az egyedi és igazán testreszabott gyerekszoba élményéről! m

 

No de itől lesz egyedi egy gyerekszoba? Onnan, hogy a gyerekedé! :)
Senki másé. Nem mondhatja el más gyerek azt, hogy neki is pont ugyanolyan van, mint az ovis társáé.

Egy bútor nem csak az igényeit szolgálja ki a családodnak, hanem a stílusát is. Ezzel elérve az eredeti rendeltetéséhez: ahhoz, hogy örömmel használják.

Számunkra a gyerekszoba egy üres vászon, amit élvezet megtölteni tartalommal.

Gyere, látogass el hozzánk bemutatótermünkbe (cím) és fedezd fel a Kandy világát Te is!