Miért hasznos a gyerekágy vendégágy funkcióval?

 

Mai bejegyzésünkben más oldalról közelítjük meg a kérdéskört, miszerint miért hasznos, ha van otthon egy gyerekágy vendégágy funkcióval?

A gyerekágy vendégágy funkcióval nem csak gyermekeknek hasznos

 

Az elsődleges szempont természetesen, hogy ott tud aludni a gyermeked pajtása, így pedig teret engedhetsz az éjszakába nyúló csacsogásnak, játéknak. Ez a legfontosabb természetesen, hiszen különben nem gyerekágyról szólna a cikkünk. Azonban ettől függetlenül is számos alkalommal tehet jó szolgálatot a vendégágy funkció.

 

Könnyedén előfordulhat, hogy betoppan egy messze lakó családtag, esetleg egy külföldön élő vendég, aki megkér, hogy szállásold el néhány napra. Akárhonnan nézzük, nem lehetetlen szituáció. Mivel nem minden lakás rendelkezik olyan paraméterekkel, hogy csak úgy fenn lehessen tartani egy egész vendégszobát arra az esetre, ha valaki meglátogatna, így kompromisszumos megoldásokat kell alkalmazni az esetek túlnyomó részében. Ilyenkor például a vendégágy funkció óriási kincs, hiszen egy felnőtt méretű, de legrosszabb esetben is egy 90 x 180-as ágyról beszélünk, ahol aztán kényelmesen lehet aludni néhány éjszakát.

 

Arról nem is beszélve, hogy milyen jó szolgálatot tehet akkor is, ha a család egyik tagja éjjel dolgozik és nappal pihenne. Főleg akkor, ha nem rendelkeznek külön hálószobával, így ott kellene aludnia, ahol a család többi tagja éli a mindennapjait. Ennek a segítségével elvonulhat egy külön helyre, így megszűnik a konfliktusforrás, hogy a többieknek kerülgetni kelljen, vagy épp nem tud aludni a nagy zajban. Tehát erre is remek megoldást jelent a gyerekágy vendégágy funkcióval.

Érkezik a kistestvér

 

Kistestvér születésekor is pihentető opció az ilyen. Mivel a legtöbb édesanya a szülést követően maga mellett szereti tudni az újszülöttet, így a hitvesi ágy kicsit más funkciót kell, hogy ellásson. Ezzel az egyetlen baj, hogy így a családfő sem tudja kipihenni magát, hiszen vagy felsír éjjel a pici, vagy pedig vigyázni kell, nehogy ráfeküdjön. Így nem igazán lehet kényelmesen pihenni, erre csak az anyák képesek. :)

 

Ilyenkor is remek ötlet a vendégágy funkció, hiszen a fekvőhely nélkül maradt apuka mégis kényelmesen alhat a nagyobbik csemete mellett. Ez még a kapcsolatukra is jó hatással lehet, hiszen ha bármi adódik éjszaka, akkor nem kell egyik szobából a másikba ugrálni, elég csak felnyúlni, hogy megnyugodjon a gyermek. Arról nem is beszélve, hogy este és reggel is milyen jól össze lehet bújni, ha csak le kell gurulni az ágyról apához.

 

Mesehősök a szobában

 

Kínálatunkban többféle gyerekágy elérhető vendégágy funkcióval, így igazából nem olyan nehéz választani, hiszen mind a fiúk, mind a lányok megtalálják a számításukat. Arról nem is beszélve, hogy az ágyakhoz színben és témában harmonizáló bútoroktól egyenesen el lesznek ájulva a csemeték. Ilyen menő szobája egyik barátjuknak sem lesz, ha például a Jégvarázs témára épülő gyerekszoba bútort vesszük alapul. Arról nem is beszélve, hogy minőségben is messze maga mögött hagyja a piacon kapható, vékony bútorlapból készült darabokat.

 

A fentiek fényében talán sikerült választ kapnotok arra, hogy miért is hasznos a gyerekágy vendégágy funkcióval. Ha mégsem volt elég, akkor olvasgassatok a témában, blogunkban számos érdekes cikket találtok!