Milyen karácsonyi ajándékot válassz egy babát váró családnak?

 

Egy babát váró családnak a leggyakoribb ajándékötlet egy irtó cuki ruha! Bevallom én is ellágyulok a pici ruháktól a mai napig, pedig már nagyobbak a gyerekeim. De miután túljutok ezen rájövök, hogy nem is biztos ez a legjobb ajándék ötlet babát váró családnak. Először is tudni kéne kisfiú vagy kislány lesz a baba. Ez szerencsére manapság már nem nagy kérdés, bár vannak akik még mindig nem akarják tudni előre. Aztán jó lenne a méretet is tudni, hiszen nem mindegy, hogy egy 2,5kg vagy egy 4kg újszülöttről beszélünk. Ezt sokan úgy oldják meg, hogy vesznek egy jó nagy ruhát, hiszen egyszer majd csak belenő! Ilyenkor szokott az a gond lenni, hogy pont télen lesz jó a nyári cuki ruha! És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy nem ártana eltalálni az anyuka ízlését is!

Ha nem szeretnél ebbe a hibába esni és olyan ajándékot vásárolnál ami hasznos lesz, olvasd el ajándék tippjeinket! 


 

#1. Karácsonyi ajándék ötlet babát váró családnak: ajándékutalvány


 

Ezt a megoldást legtöbbször az utolsó helyre szoktuk tenni, azoknak ajánljuk általában akik tanácstalanok az ajándékokat illetően. A babát váró családnál viszont első helyre került hiszen ez egy nagyon hasznos ajándék! Egy babaának nem is kevés bútorra van szüksége: rácsos kiságy, pelenkázó, komód, ruhás szekrény és még az extrákról nem is beszéltünk, mint egy fotel, ahol kényelmesen le lehet ülni a babával szoptatáshoz.

MEGNÉZEM AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

 Caploonba baba szoba

Most 25.500 Ft-ért veheted meg 30.000 Ft-os ajándékutalványunkat!

 


#2. Karácsonyi ajándék ötlet babát váró családnak: Bájos kiegészítők az ágyhoz


 

Manapság már nagyon gyönyörű kiegészítőket lehet kapni egy baba szobához: szép kis takaró, baldachin, cuki párnák! Ezeket azonban érdemes mindenképpen egyeztetni az anyukával, hogy az ő ízlésének is megfeleljen.

Kupa Carino babaszoba 

Nézd meg babaszoba kiegészítőinket!

 


#3. Karácsonyi ajándék ötlet babát váró családnak: Szőnyeg


 

Sokan el is felejtkeznek arról, hogy szőnyeget vegyenek a gyerekszobában, pedig ez is egy nagyon fontos része a babaszobának! Erről már korábban írtunk egy fontos bejegyzést. Amikor elkezd kúszni, mászni fontos, hogy egy puha és meleg felületen legyen! Amikor megteszi az első lépéseket nem mindegy, hogy a kemény parkettán koppan vagy a puha szőnyegen! Amikor először kezd el elmélyülten autót tologatni akkor pedig egy autópályává alakul! Ebben az esetben is nagyon fontos, hogy jól ismerjük a családot, a babaszobát, úgyhogy érdemes egyeztetni a szülőkkel előtte!

MEGNÉZEM A SZŐNYEGEKET!

 Gyerekszoba szőnyeg

Nézd meg akciós gyerek szőnyegeinket!

Ha nem szeretnél lemaradni a lakberendezőnk hasznos tartalmairól és az aktuális akciókról iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a FacebookonInstagramon és Pinteresten!