Négy bevált ötlet a stílusos gyerekszobához

 

Nálatok kinek az ízlését tükrözi a gyerekszoba?
A Tiédet?
A Tiédet és Gyermekedét?
Vagy a Nagyfiadét, Nagylányodét?

Igen, jól látod, attól függ, melyik életszakaszról beszélünk.
Ha pici babád van, természetesen Te alakítod ki a gyerekszobát, Te határozod meg a babaszoba színeit, stílusát és berendezését.
Óvodás és kisiskolás gyermekednek már megvannak a saját elképzelései, kedvenc mesehősei és természetes, ha azokat szeretné viszontlátni a szobájában, hiszen velük, közöttük érzi jól magát.
Tinikorban pedig megint egészen más a helyzet: már nem sok beleszólásod van, hogy nagyfiad, nagylányod hogyan dekorálja a szobáját…azt gondolom, úgy is van rendjén, ha az ő ízlésvilága vagy hobbija tükröződik a saját birodalmában.

De térjünk vissza a kisgyermekre, akinek ugyan már határozott véleménye van 😊, de még megmutathatod neki a lehetőségeket, amik közül kiválaszthatja az őt körülvevő mesevilágot.

 

Romantikus lánykaszoba

 

Világos, finom pasztellszínek, a bézs, a rózsaszín és a menta különböző árnyalataival. Az alapbútorok lehetnek fehérek, a hiszen a romantikus stílust a textilek finom anyaga, mintája és színei határozzák meg.  A csipkék, az apró virágminták és a kiegészítők színei harmonizálnak a falakkal, az ágyneművel, és a többi dekorációval. Elengedhetetlen tartozéka egy romantikus stílusú szobának a baldachin, ami nemcsak gyönyörű kiegészítője az ágynak, hanem még biztonságérzetet is nyújt kis hercegnőjének.

 

Disney-mesehősös szoba

 

Melyik gyerek ne imádná az éppen aktuális Disney mesehősöket?
Ha gyermeked arra vágyik, hogy ő legyen Elza a Jégvarázsból, vagy a legújabb Pókember, válts valóra álmait!
Ha megvannak az alapbútoraid, akkor elég kiválasztanod egy ágytakarót díszpárnákkal, egy mennyezeti lámpát és egy dekorfüggönyt. Nézz hozzá egy-két színes kiegészítőt az asztalra, néhány mintás dobozt és máris kész a mesehősös „új” szoba”.
Ha pedig teljesen át szeretnéd varázsolni a szobát, a kis Elza és Anna az ágytól a komódig mindenhol megjelenhet. Jöhetnek a csodás álmok!

 

 

Letisztult, környezetbarát vonalak vidám kiegészítőkkel

 

Ha Neked az a fontos, hogy gyermeked szobáját természetes anyagokkal rendezd be, választhatsz fából készült bútorokat, melyeket egymással harmonizáló színes kiegészítőkkel, sátrakkal, girlandokkal igazán vidámmá, kedvessé és ingergazdaggá tehetsz. Keress színben egymáshoz illő díszpárnákat, állatmintás vagy tematikus ágyneműket, amik ráadásul a fal színével és a tapétával is harmonizálnak! Az ilyen gyerekszobában garantált a jókedv és gyereksereg! 😊

Élménydús, kalandra hívó környezet

Kalandokra, élményekre, mindig győzelemre vágyó gyermeked van? Alakítsd úgy a szobáját, hogy levezethesse energiáit és fel is töltődhessen újakkal!
Rendezz be számára tematikus szobát…lehet például autóversenyző, hajóskapitány vagy kalóz, aki a szobájában átélheti a versenyek és kalandok izgalmait…

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan legyen stílusos a gyerekszobád, kattints IDE, ahol számos gyönyörű enteriőrt találsz. Ha pedig elakadtál és személyre szabott segítségre van szükséged a Te gyerekszobád berendezéséhez vagy átalakításához, keress bátran a 06202879125 telefonszámon, ahol INGYENES TANÁCSADÁSSAL várlak sok szeretettel!