Polcos szekrény gyerekszobába, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan pelenkázz.

 

Egy polcos szekrény a gyerekszobában többet is segíthet neked a pelenkázásnál, mint gondolnád. Mert ez utóbbi a gyakorlatban korántsem olyan idilli, egyszerű és gyorsan megoldható feladat, mint ahogyan azt a pelenkagyártók a reklámokban bemutatják.

Pedig az első hetekben az evés, alvás, pelusozás lesz a meghatározó bermuda háromszög. Hogyan könnyíthet ezen egyetlen polcos szekrény? Avagy hogyan gyömöszölj bele egy polipot egy hálós szatyorba?

 

A pelenkázás egy macerás, és időnként sok kreativitást igénylő feladat…

 

Polcos szekrény gyerekszobába, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan pelenkázz.
Polcos szekrény gyerekszobába, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan pelenkázz.

 

Pelenkázni elméletben könnyű. Hiszen egy alig pár napos, hetes gyerek még szerencsére nem túl izgága. Az ő esetében a pelenkázás ezért egyszerű. Jobbára ott marad a baba, ahova leteszed…

Fejtörést maximum az összehasonlíthatatlan pelenkaárak jelentenek. Meg a többféle súlyhatár a peluson. És a pelenkán bespájzolása, merthogy az ugye gyorsan fogyó termék, célszerű jól bespájzolni belőle. És aztán remélni,  hogy a gyermek nem lépi át 3-4 hónapos korára az 5-6 kilót, mert akkor a több köbméternyi betárazott pelenka kuka..

Aztán ott vannak az elől, hátul gombos rugdalózók, amelyekkel úgy gyűlik meg a bajod, mint a kezdő titkárnődnek a legrégebbi ügyfeled kezelésével. Itt zipzáros, ott gombos; jó ezeket akkor felfedezni, amikor a gyermek még nincs benne.

Ez eddig pofonegyszerű. Legalábbis annak látszik elsőre. De aztán jön a következő szint….

Amikor a gyerkőc már izeg-mozog, és egy szempillantásra sem hagyhatod magára, mert képes leugrani a pelenkázóasztalról. Na ilyenkor tehet jó szolgálatot egy kézközelben lévő polcos szekrény….

 

HEURÉKA! Polcos szekrényt minden gyerekszobába! Avagy a pelenka-problémát orvosoló rejtélyes gyerekszobaelem, ami csupán egyetlen karnyújtásnyira van.

 

 

A pelenkázás első alapszabálya, hogy alakíts ki olyan helyet, ahol kényelmesen, hajolgatás, és futóversenyek nélkül megy majd a pelusozás.

Előre készíts oda minden szükséges kelléket, mielőtt elkezdenéd a műveletet. Hiszen a babák egyetlen egy dolgot egészen biztos nem hagynak ki: azt a 0,2 tized másodpercet, amikor a régi pelus már nincs, és az új pedig még nincs rajtuk.

A legjobb alakalom számukra ez egy meglepetésszerű pisilésre. A pelenkázós kiságy mellett egy polcos szekrény a gyerekszobában sok stresszes percektől kímélhet meg. Nem kell szaladgálnod, nem kell hajolgatnod, nem kell egy pillanatra sem felügyelet élkül hagyni a babát: minden ott van melletted!

 

A Kandy bababútorok közül a polcos szekrények előnye, hogy minden elengedhetetlen pelusos kelléket képesek tárolni!

 

 

Segítenek a biztonságos pelenkázásban, akár az éjszaka közepén is. Amikor a babát csak egy pillanatra emelnéd ki a kiságyból, vagy a pelusozás után már raknád is vissza őt. A pelenkázás közben nem kell magára hagynod a babát még egy pillanatokra sem, mert egy polcos szekrénnyel minden kéznél van. Garantált minőségét a kicsi baba-korszakának teljes hosszában biztosítja neked.

Kéznél van a csereruha, popsikrém, cserepelus, textilpelenka. Pelusozás-barátként segít a kényelmes napi rutinotokban. A pelenkázás egy Kandy szekrénnyel nem egy túlbonyolított művelet, hiszen minden egy helyen lesz.

A polcos szekrény gyerekszobai változatát imádni fogod! Legyen a pelenkázás egy lendületes, kevésbé macerás, átlátható anya-baba és apa-baba tevékenység!

Ha pedig már nagyobb a csemete, nézz szét ifjúsági gyerekszoba bútoraink között, biztosak vagyunk benne, hogy találsz köztük kedvedre, és gyermeked kedvére valót!