Polcos szekrény gyerekszobába, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságosan pelenkázz.

 

Egy polcos szekrény a gyerekszobában többet is segíthet neked a pelenkázásnál, mint gondolnád. Mert ez utóbbi a gyakorlatban korántsem olyan idilli, egyszerű és gyorsan megoldható feladat, mint ahogyan azt a pelenkagyártók a reklámokban bemutatják.

Pedig az első hetekben az evés, alvás, pelusozás lesz a meghatározó bermuda háromszög. Hogyan könnyíthet ezen egyetlen polcos szekrény? Avagy hogyan gyömöszölj bele egy polipot egy hálós szatyorba?

 

A pelenkázás egy macerás, és időnként sok kreativitást igénylő feladat…

 

 

Pelenkázni elméletben könnyű. Hiszen egy alig pár napos, hetes gyerek még szerencsére nem túl izgága. Az ő esetében a pelenkázás ezért egyszerű. Jobbára ott marad a baba, ahova leteszed…

Fejtörést maximum az összehasonlíthatatlan pelenkaárak jelentenek. Meg a többféle súlyhatár a peluson. És a pelenkán bespájzolása, merthogy az ugye gyorsan fogyó termék, célszerű jól bespájzolni belőle. És aztán remélni,  hogy a gyermek nem lépi át 3-4 hónapos korára az 5-6 kilót, mert akkor a több köbméternyi betárazott pelenka kuka..

Aztán ott vannak az elől, hátul gombos rugdalózók, amelyekkel úgy gyűlik meg a bajod, mint a kezdő titkárnődnek a legrégebbi ügyfeled kezelésével. Itt zipzáros, ott gombos; jó ezeket akkor felfedezni, amikor a gyermek még nincs benne.

Ez eddig pofonegyszerű. Legalábbis annak látszik elsőre. De aztán jön a következő szint….

Amikor a gyerkőc már izeg-mozog, és egy szempillantásra sem hagyhatod magára, mert képes leugrani a pelenkázóasztalról. Na ilyenkor tehet jó szolgálatot egy kézközelben lévő polcos szekrény….

 

HEURÉKA! Polcos szekrényt minden gyerekszobába! Avagy a pelenka-problémát orvosoló rejtélyes gyerekszobaelem, ami csupán egyetlen karnyújtásnyira van.

 

 

A pelenkázás első alapszabálya, hogy alakíts ki olyan helyet, ahol kényelmesen, hajolgatás, és futóversenyek nélkül megy majd a pelusozás.

Előre készíts oda minden szükséges kelléket, mielőtt elkezdenéd a műveletet. Hiszen a babák egyetlen egy dolgot egészen biztos nem hagynak ki: azt a 0,2 tized másodpercet, amikor a régi pelus már nincs, és az új pedig még nincs rajtuk.

A legjobb alakalom számukra ez egy meglepetésszerű pisilésre. A pelenkázós kiságy mellett egy polcos szekrény a gyerekszobában sok stresszes percektől kímélhet meg. Nem kell szaladgálnod, nem kell hajolgatnod, nem kell egy pillanatra sem felügyelet élkül hagyni a babát: minden ott van melletted!

 

A Kimmel bababútorok közül a polcos szekrények előnye, hogy minden elengedhetetlen pelusos kelléket képesek tárolni!

 

 

Segítenek a biztonságos pelenkázásban, akár az éjszaka közepén is. Amikor a babát csak egy pillanatra emelnéd ki a kiságyból, vagy a pelusozás után már raknád is vissza őt. A pelenkázás közben nem kell magára hagynod a babát még egy pillanatokra sem, mert egy polcos szekrénnyel minden kéznél van. Garantált minőségét a kicsi baba-korszakának teljes hosszában biztosítja neked.

 

Kéznél van a csereruha, popsikrém, cserepelus, textilpelenka. Pelusozás-barátként segít a kényelmes napi rutinotokban. A pelenkázás egy Kimmel szekrénnyel nem egy túlbonyolított művelet, hiszen minden egy helyen lesz.

A polcos szekrény gyerekszobai változatát imádni fogod! Legyen a pelenkázás egy lendületes, kevésbé macerás, átlátható anya-baba és apa-baba tevékenység!

Ha pedig már nagyobb a csemete, nézz szét ifjúsági gyerekszoba bútoraink között, biztosak vagyunk benne, hogy találsz köztük kedvedre, és gyermeked kedvére valót!