LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

German Flag
My Cart

Kosár

gyerekmatrac-babamatrac

A JÓ MATRAC ELENGEDHETETLEN A PIHENTETŐ ALVÁSHOZ

A Kimmel Gyerekbútor gyermekmatracok széles választékát kínálja minden ízlésnek, preferenciának és pénztárcának. Ha gyermekmatracot keres, akkor az egyik legnagyobb online választékot találja a legjobb áron a Kimmel Gyerekbútornál. Biztosítsa gyermeke nyugodt és egészséges alvását, amely egy egész életre szóló befektetés!

Többféle méretben és specifikációban kínálunk habszivacs-, kókusz-, rugós-,és latex matracokat. Csak a legjobb márkákkal dolgozunk és folyamatosan kutatjuk a minőségi gyártókat, hogy megtaláljuk a legjobb matracokat gyermeke ágyához. 

Beállított szűrők:
Matrac Méretek: 100x200 Cm
Gyártó: Kupa

Matrac

A kijelölésnek megfelelő termék nem található.
A jó matrac és a megfelelő alvás elengedhetetlen gyermeke számára. Már csecsemőkortól nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű matracon aludjon a baba. Ha a gyerek nem alszik jó, akkor az egész családnak rossz napja lesz. Mindenki frissen, kipihenten szeret ébredni, hogy vidáman nézzen az új nap elé. Ezért fontos olyan matracot választani, amely a lehető legjobb támaszt és kényelmet nyújtja. Ha gyerekszobája tervezésének szakaszában van vagy bármilyen további kérdése van gyermekágyaink és gyerekmatracaink kínálatával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel segítünk.