Facebook Pixel

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

German Flag
My Cart

Kosár

gyerekmatrac-babamatrac

A JÓ MATRAC ELENGEDHETETLEN A PIHENTETŐ ALVÁSHOZ

A Kimmel Gyerekbútor gyermekmatracok széles választékát kínálja minden ízlésnek, preferenciának és pénztárcának. Ha gyermekmatracot keres, akkor az egyik legnagyobb online választékot találja a legjobb áron a Kimmel Gyerekbútornál. Biztosítsa gyermeke nyugodt és egészséges alvását, amely egy egész életre szóló befektetés!

Többféle méretben és specifikációban kínálunk habszivacs-, kókusz-, rugós-,és latex matracokat. Csak a legjobb márkákkal dolgozunk és folyamatosan kutatjuk a minőségi gyártókat, hogy megtaláljuk a legjobb matracokat gyermeke ágyához. 

Beállított szűrők:
Matrac Típusok: Latex Matrac

Matrac

4 Items

Set Descending Direction
  1. Cilek Ultra Latexy Baba Matrac (70x140x13 Cm)
    Akciós ár 46 920 Ft Lista ár 55 200 Ft
  2. Cilek Ultra Latexy Baba Matrac (75x160x13 Cm)
    Akciós ár 51 085 Ft Lista ár 60 100 Ft
  3. Cilek Ultra Latexy Baba Matrac (80x180x13 Cm)
    Akciós ár 56 270 Ft Lista ár 66 200 Ft

4 Items

Set Descending Direction
A jó matrac és a megfelelő alvás elengedhetetlen gyermeke számára. Már csecsemőkortól nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű matracon aludjon a baba. Ha a gyerek nem alszik jó, akkor az egész családnak rossz napja lesz. Mindenki frissen, kipihenten szeret ébredni, hogy vidáman nézzen az új nap elé. Ezért fontos olyan matracot választani, amely a lehető legjobb támaszt és kényelmet nyújtja. Ha gyerekszobája tervezésének szakaszában van vagy bármilyen további kérdése van gyermekágyaink és gyerekmatracaink kínálatával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel segítünk.