LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

German Flag
My Cart

Kosár

224500

Lano Ksawery Gyerek Emeletes Ágy Ágyneműtartóval (több színben)

224 500 Ft

A Lano fából készült gyerekágyak rendkívül jó megoldást kínálnak mindazoknak, akik természetes alapanyagokból készült termékekkel szeretnék berendezni gyermekük szobáját. A felső és az alsó ágy leesésgátlói nyithatóak és zárhatóak. Az ágy aljában található ágyneműtartók plusz pakolóhelyét biztosítanak az ágyneműnek vagy a játékoknak.

- +
Bizonytalan vagy a döntésedben? Hívj vagy írj és segítünk!
tanacsado-zsolt.png
Helló, Zsolt vagyok! Megtalálni a megfelelő bútort, kiválasztani a méreteket és berendezni a teret sokszor nehezebb, mint elsőre gondoltuk! Írj vagy hívj és közösen megtaláljuk a megoldást!
Lakberendezési tanácsadás Részletek itt
SKU KSA001
Részletek

Termék információk

A Lano gyerekágyak kerete teljes egészében fából készül, a balesetek elkerülése érdekében az ágyak élei lekerekítettek. Amikor már nincs szükség az emeleteságyra, akár két külön ággyá is szerelhető. Az ágyrács nyírfából készül, ez is az termék részét képezi, 100 kg-ig terhelhető. A  létra a jobb, valamint a bal oldalra is felszerelhető. Az ágyhoz tartozó ágyneműtartók gumi kerekekeken gurulnak. Az ágy a matracot nem tartalmazza, az ajánlott matrac vastagság min. 11 cm.

A legmagasabb szabványok szerint dolgozunk

A gyártó termékei a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek (EN-747-1: 2012 + A1: 2015). Az ágy festésének ill. lakkozásának hosszú távon tartósnak, viszont biztonságosnak is kell lennie, ezért a gyártó úgy választja a beszállítókat, hogy a vízbázisú festékek megfeleljenek az EN 71-3: 2019 szabványnak. Mivel számunkra a gyermekek egészége a legfontosabb a felhasznált anyagok megfelelnek Európai Unió által hozott REACH rendeletnek, mely a legszigorúbban korlátozza a vegyi anyagok előállítását és felhasználását az EU-ban.

Harmóniában a természettel

A bútorok alapanyagául szolgáló faanyag, 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőgazdálkodásból származik, mely megfelel az FSC környezetvédelmi és szociális követelményrendszerének. E tanúsítvány szavatolja, hogy hogy gyártásához nem üldöztek el őshonos erdőlakókat, nem pusztítottak el természetvédelmi területeket, nem használtak veszélyes növényvédő szereket, és nem termeltek génmódosított fafajtákat sem. A kitermelés során betartottak minden törvényt és jogszabályt, a kivágott fák helyére újakat telepítettek.

Könnyű összeszerelés

A könnyebb összeszerelés érdekében az ágyak bizonyos részei egyben érkeznek, így egyszerűen csak egymáshoz kell őket rögzíteni imbuszcsavarokkal. Az imbuszcsavarokkal való rögzítés előnye, hogy ezek a későbbiekben könnyedén szétszerelhetőek, majd újból összeszerelhetőek.

Termék információk
További információ
Szállítási díjÁrajánlat kérés szállításra
Szállítási idő5-8 hét
GyártóLano
SzínFehér, Natúr, Szürke, Grafit
AnyagFenyő
Értékelések

A Te értékelésed

Értékelés írása: Lano Ksawery Gyerek Emeletes Ágy Ágyneműtartóval (több színben)

Összeszerelési útmutató

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

A legfontosabb vásárlási és szállítási információk
 
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A megrendelt bútorokat lehetőséged van személyesen átvenni vagy futárral házhoz szállítjuk.

 
TANÁCSADÁS

Lakberendező munkatársunk díjmentesen ad tanácsokat, ötleteket, segít neked berendezni gyermeked szobáját.

 
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha meggondoltad magad, 14 napon belül visszavesszük a nálunk vásárolt terméket.

 
FIZETÉSI MÓDOK

Előre utalás, OTP SimplePay, Készpénz, Bankkártya