Az ideális gyerekszoba fiúknak

 

Megteremteni gyermekednek az ideális életteret, komoly kihívást jelent. Sok mindennek kell benne helyet adni: szabadidő, tárolás, alkotás, alvás – és ne feledkezz meg a megfelelően kialakított tanulósarokról sem! Gondold át, hogyan néz ki jól mindez egy fiúszoba esetében!

A gyerekek hamar felnőnek, ez nem kérdés! Akit azonban fiúval áldott meg a sors, olykor úgy érezheti, hogy ez még gyorsabban történik. Kamaszodik, önállósodik, előbb-utóbb eljár otthonról, vagy jönnek hozzá a haverok, és az ő birodalmának minden igényét ki kell szolgálnia.

Mik ezek az igények? Vegyük őket sorra!

A tárolás megoldása lételem egy srác birodalmának kialakításakor – még ha ő nem is mindig látja ezt. A „végtelen” belsővel rendelkező szekrény alap, bármekkora terület is az, amit be kell rendezned. Korábbi cikkünkben írtunk kreatív megoldásokat erre a kérdésre, amelyet itt tudsz elolvasni.

Ha ez megvan, és ügyes voltál, akkor ezzel az egy bútorral a szükséges funkciók nagy részét le is fedted.

Most következzen az ideális tanulósarok!

Egy praktikus kialakítású íróasztalon ma már helyet kell kapjon a laptop vagy a számítógép is, ahogy a könyvek, a tanszerek és az írószerek egyaránt. Ez könnyen megoldható egy olyan helytakarékos és kényelmes megoldással, ahol gyermeked számára egy kéznyújtásira van minden.

 

Milyen is az ideális ifjúsági szobabútor fiúknak?

A tökéletes birodalomnak elengedhetetlen része az íróasztal, vagyis az alkotósarok. Számítógépen vagy papíron, írva vagy „firkálva” születnek a tervek, esetleg épp csak a merengés adja az elfoglaltságot, a saját kuckó számára nélkülözhetetlen!

https://youtu.be/DmsC1qupR5Q

A legjobb visszaigazolása annak, hogy bevált a barlang, ha három nap múlva nála találod meg az összes edényt, vagy meghallod az „Anya, éhes vagyok!” jelmondatot. Ekkor igazán tudhatod, hogy jó munkát végeztél. J

Nézz körül kínálatunkban, kérd ajánlatunkat ide kattintva!