Az ideális gyerekszoba fiúknak

 

Megteremteni gyermekednek az ideális életteret, komoly kihívást jelent. Sok mindennek kell benne helyet adni: szabadidő, tárolás, alkotás, alvás – és ne feledkezz meg a megfelelően kialakított tanulósarokról sem! Gondold át, hogyan néz ki jól mindez egy fiúszoba esetében!

A gyerekek hamar felnőnek, ez nem kérdés! Akit azonban fiúval áldott meg a sors, olykor úgy érezheti, hogy ez még gyorsabban történik. Kamaszodik, önállósodik, előbb-utóbb eljár otthonról, vagy jönnek hozzá a haverok, és az ő birodalmának minden igényét ki kell szolgálnia.

Az ideális gyerekszoba fiúknak

Mik ezek az igények? Vegyük őket sorra!

A tárolás megoldása lételem egy srác birodalmának kialakításakor – még ha ő nem is mindig látja ezt. A „végtelen” belsővel rendelkező szekrény alap, bármekkora terület is az, amit be kell rendezned. Korábbi cikkünkben írtunk kreatív megoldásokat erre a kérdésre, amelyet itt tudsz elolvasni.

Ha ez megvan, és ügyes voltál, akkor ezzel az egy bútorral a szükséges funkciók nagy részét le is fedted.

Most következzen az ideális tanulósarok!

Egy praktikus kialakítású íróasztalon ma már helyet kell kapjon a laptop vagy a számítógép is, ahogy a könyvek, a tanszerek és az írószerek egyaránt. Ez könnyen megoldható egy olyan helytakarékos és kényelmes megoldással, ahol gyermeked számára egy kéznyújtásira van minden.

 

Az ideális gyerekszoba fiúknak

Milyen is az ideális ifjúsági szobabútor fiúknak?

A tökéletes birodalomnak elengedhetetlen része az íróasztal, vagyis az alkotósarok. Számítógépen vagy papíron, írva vagy „firkálva” születnek a tervek, esetleg épp csak a merengés adja az elfoglaltságot, a saját kuckó számára nélkülözhetetlen!

A legjobb visszaigazolása annak, hogy bevált a barlang, ha három nap múlva nála találod meg az összes edényt, vagy meghallod az „Anya, éhes vagyok!” jelmondatot. Ekkor igazán tudhatod, hogy jó munkát végeztél. J

Nézz körül kínálatunkban, kérd ajánlatunkat ide kattintva!

Megosztás: