LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

German Flag
My Cart

Kosár

Üdvözöljük a Kimmel Gyerekbútorok világában!

 Immár több mint egy évtizede, 2005-ben született meg vállalkozásunk, mely alapítóinak az volt a vágya, hogy minőségi és varázslatos bútorokkal tegyék különlegessé a gyerekszobákat. Cégünk széles választékban kínál fából készült ágyakat, emeletes ágyakat, házikó ágyakat és montessori ágyakat, mindegyik egyedülálló kialakítással és biztonsággal rendelkezik. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekek számára olyan környezetet teremtsünk, amely ösztönzi a kreativitást és a játékosságot, ezért büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkban megtalálhatóak különböző témájú komplett gyerekszoba szettek is, legyen szó akár autós, kalózos vagy hercegnős tematikáról.

A Kimmel Gyerekbútoroknál kiemelten fontosnak tartjuk a környezetvédelmet. Ezért olyan beszállítókkal dolgozunk, akik környezettudatos gyártási módszereket alkalmaznak, hogy bútoraink ne csak szépek, de környezetbarátak is legyenek. Ha szeretné közelebbről megismerni kínálatunkat, látogasson el bemutatótermünkbe, mely Budapest szívében, a Róbert Károly körút 57. szám alatt található. Ott személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja bútorainkat, miközben szakértő csapatunk mindenben segítségére lesz.

Egy dolog nem változott az évek során, az a cél, amelyet a Kimmel gyerekbútor a megalapítása óta követ: „Varázsoljunk vidám inspiráló környezetet a gyermekek számára!”.

 

KIMMEL ANDREA ÉS A KIMMEL GYEREKBÚTOR CSAPATA

Kimmel Andrea

Ügyvezető igazgató

Papp Zsolt

Értékesítési vezető

Darányi Viki

Értékesítési vezető helyettes

Balatoni Ildikó

Lakberendezési tanácsadó

Firisz Krisztián

Marketing vezető

Varga Andrea

Termék manager