Facebook Pixel

ONLINE, INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

German Flag
My Cart

Kosár

Több mint 10 éve segítünk a szülőknek biztonságos és inspiráló környezetet teremteni a gyerekszobában!

 Egyedi személyre szóló lakberendezési tanácsadás profi, szakképzett csapatunktól és a minőségi baba- és gyerekbútorok iránti szenvedély jellemez minket! Ügyfélkörünk olyan tudatos szülőkből áll, akik értékelik a kiváló minőségű termékeket, tudják milyen fontos szerepe van a gyerekszobának a kicsik fejlődése szempontjából és imádják az egyedi, különleges, nem tömegtermékeket!

Küldetésünk, hogy minden gyermek vidám, biztonságos és inspiráló környezetben nőjön fel! Minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének, mégis nagyon sokan átgondolatlanul rendezik be a szobájukat, és sok-sok felesleges vagy nem igazán praktikus bútorral zsúfolják tele. Pedig a kicsik fejlődésének szempontjából a gyerekszobának sokkal fontosabb szerepe van, mint gondolnánk.

A lakásban ez az hely, ami elsőként válik igazán fontossá a gyermek számára, hiszen itt nem csak alszik és játszik, hanem tanul és felfedez. Ezért fontos, hogy gondoskodó szülőként Ön mindezekhez biztonságos és inspiráló környezetet teremtsen, hiszen ez a boldog gyerekkor titka, amire minden gyermek és szülő vágyik. Mi azon dolgozunk, hogy felkutassuk a legjobb minőségű gyerekbútorokat és minden gyerek arcára mosolyt csaljunk! Legyen szó akár babágyról, íróasztalról vagy ifjúsági szobáról csak olyan termékeket árulunk, amelyek megfelelnek a követelményeinknek, és így minden további gondolkodás nélkül eladhatjuk ügyfeleinknek.

A Kimmel gyerekbútor története 2010-ben kezdődött, az első babavárásnál a legjobb, a legszebb és természetesen a legbiztonságosabb bútorokat akartuk gyermekünknek. Nem volt egyszerű a helyzet, nem akartunk tömegterméket venni, valami egyedi, különleges dolgot kerestünk. Végül hosszas kutakodás után az egyik legnagyobb török gyerekbútor gyár, a Cilek babaágyaira esett a választásunk és annyira beleszerettünk a kínálatba, hogy gyermekünkkel együtt végül megszületett a Kimmel gyerekbútor ötlete is. Hihetetlen belegondolni, hogy első vásárlóink mára már kamaszok, de van köztük egyetemista is! Gyorsan kinőttük a kis családi házat, ahonnan indultunk, és szerencsére egyre több alkalmazottunk is lett, hogy megfeleljünk a növekvő igényeknek.

Mára a Kimmel gyerekbútor kínálatban több ezer termék található! Mielőtt egy terméket felvennénk a kínálatunkba, nagyon alaposan megvizsgáljuk. A szennyezett anyagoknak és gyenge kivitelezésű termékeknek nincs hely a kínálatunkban - Ön és gyermeke érdekében. Nagyon sokat változtak az évek során a gyerekek igényei, ezért folyamatosan kutatjuk az újdonságokat, minden évben több új bútorgyárral is szerződést kötünk, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni és nálunk legyen Magyarországon a legnagyobb gyerekbútor kínálat! Kezdeti partnerünk a Cilek vidám autóságyai és bájos baba- és kislány bútorai mellett, az ugyancsak török Alfemo Pókemberes, Jégvarázsos és Tengerész stílusú szobái igazi mesebirodalomba röpítenek, a skandináv Lifetime Kidsroom prémium házikóágyai izgalmas kalandra hívnak, a tajvani ComfPro ergonomikus gyerekíróasztalai és székei a gyermekek gerincének a testőrei, míg a Caploonba vidám házikóágyai minden gyermeknek elhozzák a saját kuckó élményét! Az idei év nagy kihívása számunkra, hogy már nem csak az otthon segítünk kialakítani a tökéletes környezetet a gyerekeknek, hanem az IKC játszósarkai révén a bevásárlás során, az orvosi rendelőkben, az éttermekben, a várókban is. A holland gyereksarkokkal foglalkozó cég gondolkodás nélkül ránk bízta a magyarországi képviseletét, bízva többéves tapasztaltunkban, szakértelmünkben és az elégedett gyerekek mosolya iránti szenvedélyünkben!

 

Egy dolog nem változott az évek során, az a cél, amelyet a Kimmel gyerekbútor a megalapítása óta követ: „Varázsoljunk vidám inspiráló környezetet a gyermekek számára!”.

 


KIMMEL ANDREA ÉS A KIMMEL GYEREKBÚTOR CSAPATA

Kimmel Andrea

Ügyvezető igazgató

Papp Zsolt

Értékesítési vezető

Varga Andrea

Termék manager

Bacskó Máté

Social media

Varga Patrik

Social media