Hogyan érd el, hogy elsősöd imádjon a szobájában tanulni? Tematikus bútorokkal!

 

Mit jelent az, hogy tematikus gyerekbútor? Egy téma köré épített bútorcsalád, amiben a gyermek átélheti a téma nyújtotta, fantáziájában élő kalandokat és ami kreativitásra, ugyanakkor odafigyelésre, koncentrációra ösztönzi őt. Az ilyen gyerekbútorok között jól érzi magát és szívesen tartózkodik. Gyerekágy, íróasztal, ruhás szekrény, könyves szekrény a gyermekedet érdeklő témában! A siker garantált!

 

Nézd meg varázslatos gyerekbútorainkat!!


A Karib-tenger kis kalóza- Black Pirate gyerekszoba



Ha tanácstalan vagy az iskoláskorba lépő gyermeked szobájának átalakításában, keress meg bátran, szívesen adok ötleteket és tippeket online tanácsadás keretében, amitől jól fogja magát jól érezni a szobájában az íróasztalnál ülve tanulás közben is!

Nézd meg varázslatos gyerekbútorainkat!!

Cilek Kalózos gyerekszoba

Black Pirate- Kalózos gyerekszoba bútor

Ha gyermeked kedveli a kalandokat, fantáziája pedig nem ismer határokat, bűvöld el őt ezzel e komplett gyerekszoba berendezéssel.

A gyerekágy igazi kalózhajóra emlékeztet, melynek díszei igazi kalóz hatást varázsolnak neki, nyolc oldalsó ágyújával megvédi a kicsi álmát minden lefekvés után. A hozzá tartozó vitorlákat pedig kedvük szerint állíthatják és variálhatják.

A kis kalózok kincseit a hatalmas szekrények, komódok és tárolók rejtik. Ahhoz azonban, hogy a kalózkodás minden rejtelmét megismerjék, tanulni is kell ám! Ebben segít a cápás gyerek íróasztal, melynek hat izzó cápafoga megvilágítja a munkafelület. A megvilágításnak köszönhetően a kiskalózod képes lesz arra, hogy különösen jól tájékozódjon a sötétben, és a fényerőszabályzónak köszönhetően szemét is védi a károsodástól.

 

Hozd el ezt a lenyűgöző tengeri lényt a mélységekből közvetlenül az otthonodba a gyermeked számára, és a tanulásból kaland lesz!

Nézd meg varázslatos gyerekbútorainkat!!


A Jégvarázs kicsi Elzája- Jégvarázs gyerekszoba



Alfemo Jégvarázs gyerekszoba

Alfemo Jégvarázs gyerekszoba bútor

Elza is milyen szívesen aludna ebben a szobában! Ennél a csodás íróasztalnál még tanulni is élvezet!

A szekrényekben pihennek a szebbnél szebb ruhák és hajdíszek, a baldachinos gyerek ágy pedig csodás álmokat ígér!

A tanuláshoz pedig a halványkék díszes íróasztalon minden tanszer és a csodás rajzokhoz szükséges írószer elfér.  Így a szükséges tudás egyből belemegy a kis hercegnő buksiba!

 

Nézd meg varázslatos gyerekbútorainkat!!


Champion Racer Autós bútorok- Autós gyerekszobák




Cilek autós szoba

Champion Racer autós gyerekszoba bútor

Annyira menő és vagány; ilyen nincs másnak!

A legtöbb kisfiú álma, hogy autóversenyző legyen. Most álmai valóra válhatnak ezzel az autós szobával, amiben távirányítós, villogós autós ágy, töltőállomás komód és egy ”okos” íróasztal is megtalálható.

Az íróasztal kényelmes teret nyújt a tanulásra, és segít ráhangolódni a kötelező tananyagokra is. Kényelmesen, egyszerűen. Designos és egészségügyileg is megfelelő gyerekszobabútor, akárcsak a hozzá illő íróasztallámpa. A Champion Racer Autós ”Okos” íróasztalon a beépített fények mellett hangszórók és USB csatlakozó is megtalálható, így a kis versenypilóta kedvenc zenéit is hallgathatja, akár telefonról, akár más eszközről.

Tuti siker lesz a barátai körében!

Rendezz be inspiráló, varázslatos gyerekszobát repülős, pókemberes, tengerész, katonai stílusú lányoknak pedig flamingo, balerina, unikornis, tündér vagy kastélyos stílusban!

Olvasd el lakberendezőnk további hasznos cikkeit az iskola kezdésről!

A legszebb Cilek íróasztalok iskola kezdő lányoknak!

Erre a négy dologra figyelj, ha iskolába megy a gyermeked!

Milyen bútorokra van szüksége az iskolás gyermeknek?

Nézd meg varázslatos gyerekbútorainkat!!

Kérdésem van!

Kérdésem van!