Kicsi a rakás – rendszerezés a kisméretű gyerekszobában

 

Van az úgy, hogy csak egy kicsi hiányzik. És tényleg: az a kicsi olykor nagyon tud hiányozni! Akinek gyereke van, nagyon jól tudja, hogy a rendrakás komoly feladat, ahogyan a kicsi(k) holmijának tárolása is.  Hoztunk 3+1 ötletet arra, hogyan találjuk meg mindennek a helyét a legkisebbek birodalmában is.

1. Minden, ami kell – és nekik minden kell!

A gyerekek szeretnek gyűjtögetni, elrakni mindent, még akkor is, ha többé soha elő sem veszik.

Ha épp nincs energiánk, időnk a nagyobb és hosszasabb rendrakásra, de nem szeretnénk hanyatt esni semmiben a szőnyegen, akkor a mindent elnyelő öblös szekrényekben nem fogunk csalódni! Öt perc, és máris „instant” rendet varázsoltunk!  Nézd meg gyerekszoba koncepcióinkat, amelyekben szuper tárolási megoldásokat is találsz!

2. Behálózva

Olykor alábecsüljük azokat az elemeket a szobában, amikről úgy véljük, hogy csak díszelegnek ott és a helyet foglalják. A fellógatható tároló hálók többet bírnak, mint hinnénk! Természetesen nem kilós dolgokkal kell megrakni, hiszen nem tonnasúlyokra tervezték, de a plüssöknek például remek „otthonául” szolgálhat!

 

 

3. Ha gyermekünk szeret a renddel „dicsekedni”

Fantáziadús és mutatós megoldás a lenti elem, amelyet találóan „látvány polcnak” is nevezhetnénk. Ez a tároló szekrény gyerekszobába való, kimondottan erre találták ki, ha épp meg szeretnénk mutatni a vendégeknek vagy gyermekünk maga büszkélkedne el vele, hogy ő mennyire rendszerető.

 

+1. A bújtatós megoldás

A beépített tárolókkal rendelkező ágy 2 az 1-ben kuckóként szolgálnak. Egyrészt gyermekünk fekhelyeként funkcionál, és a „mindent bele” elvét követve azt tudunk belepakolni, amit csak a bútor gyomra elbír. Hasonló lehetőségként szolgál a komplett gyerekszoba bútor is, amelyről korábban már írtunk, és gyakorlatilag valóban egy teljes szobának felel meg.

Kezdd a böngészést itt!

Kimmel Gyerekbútor