Tárolószekrény gyerekszobába: a lakás elengedhetetlen tartozéka

Amikor gyermeket nevelünk, minden életkorban rádöbbenünk, hogy van egy olyan bútordarab, ami képes megmenteni az életünket. Ez pedig egy megfelelő tárolószekrény a gyerekszobába. A babaillatról ábrándozva még nem is sejtjük, hogy mennyi babaápolási eszköz van, amit mind el kell majd tenni abban a kicsi szobában úgy, hogyha mégis úgy hozza a szükség, akkor azonnal kéznél legyenek. Éppen ezért soha ne hagyd az utolsó pillanatra a babaszoba berendezésének a kiválasztását. Kevés olyan hely van, ahol a cukiság és a jó kinézet a megfelelő minőséggel párosul, ezért nagyon résen kell lenni, hiszen mindenki a legjobbat szeretné a születendő kisbabájának. Jó hír, hogy nálunk, a Kimmel Gyerekbútornál nemcsak szép és praktikus bababútorok közül válogathatsz, hanem - a későbbieket is szem előtt tartva - maximálisan biztonságosak is. Egy kuckó, ahol a csöppség kedvére fedezheti fel a világot, de mégis biztonságos, hogy ne kelljen minden másodpercben a sarkában lenni. Ez minden szülő álma, hiszen az egyik legfontosabb, hogy a gyermek bizalma megmaradjon abban, hogy ami körül veszi az jó és biztonságos.

Mikor van szükség tárolószekrényre a gyerekszobába?

Mikor már feláll a gyermek lassan eljön az a kor, hogy mindent el kell pakolni előle, különben, ha megkaparintja, súlyos árat fizethetünk azért a jól ismert 5 perc csendért. Igen ám, de hova tudunk mindent, ami nem neki való elrejteni úgy, hogy ne férjen hozzá? Persze, egy részét feljebb tudjuk költöztetni a polcokon, de ez sem mehet a végtelenségig. Jó hír, hogy erre találták ki a különböző komódokat, amikre szükség esetén még egy gyerekzárat is tehetsz. Ezek a bútorok is maximálisan gyerekbiztosak, így, ha megfelelően vannak elhelyezve, akkor még magára sem tudja őket rántani a picúr.

Tematikus gyerekszoba

Eljött az óvodáskor és már nem fér el a sok autó a szobában? Sőt, ha kinyitjuk a szekrényt, majdnem betemet minket a tartalma? Beszéljétek meg, hogy a sok kicsi autó helyett kap inkább egy nagyot. Egy gyönyörű, vagány ágyat, ami egy piros sportautót formáz. Nem mindennapi ajánlat. Ezen felül pedig, ha ennyire szereti az autókat, akkor miért ne? Az egész szoba témája foroghat az autók körül. Nálunk ez is megoldható, hiszen a Racecup-autós gyerekszoba bútorral minden perc az autók jegyében telhet, a hozzá tartozó bútorok pedig elnyelnek mindent, amire éppen nincs szükség. Aztán ahogy nő a gyermek, beköszönt az iskoláskor, de az autó még mindig favorit? Akkor a Cilek Champion Racer továbbfejlesztett és komolyabb verziója jelentheti a jó megoldást. Ha pedig inkább a praktikum hívei vagytok, akkor ki lehet alakítani a gyermek számára egy olyan tanulósarkot, ami helytakarékos, de kellően inspiráló is. Egy jól megválasztott lámpa például a leglustább gyermeket is tanulásra ösztönözheti. Végül pedig, ha itt a kamaszkor, akkor már cikivé válnak a különböző rajzfilmes szobák, így inkább a letisztultabb, néha már inkább minimalista vonal kerül előtérbe. Így a gyerekek kedvükre dekorálhatják a szobájukat, a felesleges dolgokat pedig elnyeli az ágy alja, vagy persze egy praktikus, de nem túl feltűnő tárolószekrény. Itt is igaz, hogy a szoba berendezése lehet egy téma köré csoportosuló, de akár több különböző is. Ha még mindig nem sikerült eldönteni, hogy milyen berendezést válassz, akkor keress minket bizalommal, vagy böngéssz kínálatunkban, hogy megtaláld az ideális tárolószekrényt a gyerekszobába. Ötletekért pedig keresd blogbejegyzéseinket!