Műanyag asztal és szék gyerekeknek - a legpraktikusabb megoldás kicsiknek! 

A műanyag gyerekbútorok, asztalok és székek beszerzésének gondolata talán azonnal felmerül benned is, amit picurkád totyogni kezdett. Hiszen onnantól kezdve, hogy elkezd tipegni a kisbabád nincs megállás. Örökmozgóvá válik, és folyamatosan fedezi fel a nagyvilágot. Pedig milyen jó lenne, ha néha lecsüccsenne és csendben játszana, hogy meg tudd főzni a vacsorát, vagy nyugodtan kiteregethess.

Szerencsére azért az anyukák ötlettárháza nagyon sokszínű, hogyan kössék le egy picit a gyerekek figyelmét, amíg néhány apróságot elintéznek!

Tipp: dedikálj egy játszósarkot praktikus műanyag asztallal és székkel a lakásban oda, ahol a fél szemmel rá tudsz pillantani, miközben a saját dolgoddal is haladsz.

 

De hogyan kösd oda a figyelmét?

  A kicsik imádják a színes, vidám tárgyakat. Éppen ezért a játszósarokba egy cuki Verdás garnitúra is berakhet. A kényelmes és játékos megoldás ez a műanyag asztal és szék gyerekeknek kedvenc mesefiguráikkal.

  Itt aztán lehet teázni, rajzolni, matchboxozni, kirakózni, gyöngyöt fűzni, legózni, sőt akár uzsonnázni is! Kiváló helyszín a játékhoz, akár a bölcsis-ovis pajtásokkal, akár a tesókkal.

Egy ilyen szett előnye, hogy a lakásban bárhol elfér szinte. Így egyaránt lehet a konyhában, a teraszon, a nappaliban és a gyerekszobában is ez a varázssziget, ahol csendes játékra tudod csábítani a gyerkőcöket. Vagy akár mindenhol! Hiszen ezt a strapabíró könnyű kis garnitúrát seperc alatt át tudod költöztetni, és máris ott a játékhelyszín, ahol épp Neked van teendőd!   Ha olvastad legutóbbi cikkünket, amelyben a pici gyerekszobák berendezéséhez adtunk néhány tippet, már találkozhattál a komplett gyerekszoba bútorokkal is. Akár egy ilyen rafinált tároló-ágy alsó részében is el tudod helyezni a kis asztalt.

  Próbáld ki, hogy egy izgalmas, színes, saját kis miniverzummal mennyire le tudod foglalni a pöttömkéd! Kínálatunkban Jégvarázsos, Én kicsi pónim, Disney hercegnős, Mancs őrjárat és Verdás szett is található. Ha kérdésed van ezekről a bűbájos kis műanyag asztalokról és székről, vedd fel velünk a kapcsolatot!