Komplett gyerekszoba bútort keresel? Ezek biztosan tetszeni fognak!

 

Amikor a gyermek már nagyobb, szinte minden szülőben felmerül az igény, hogy a csemete egy vagány, komplett, neki való gyerekszoba bútort kapjon.

A kérdés legtöbbször, az, hogy elfér-e a térben egy komplett ifjúsági garnitúra.

Még szép! Mutatunk most pár tippet arra, hogyan használd ki okosan a teret!

Sokaknak az otthonában nem áll rendelkezésre tágas, nagy tér, hogy mindenkinek hatalmas szobája lehessen.

Így azzal a kis hellyel kell okosan bánni, ami a rendelkezésre áll.

Ehhez gyűjtöttünk össze most néhány praktikus tanácsot, amivel egy igazán klassz, teljes értékű gyerekszobát tudsz varázsolni egy picurka kis félszobából is!

 

  1. Használd ki a magasságot!

A magas szekrények és polcok segítenek elnyelni a sok-sok gyerekholmit. Ügyes elrendezéssel a ritkábban használd dolgokat rakjátok fentre, a gyakran forgatott könyveket játékokat pedig a könnyen elérhető rekeszekbe. Kosarakkal és papírdobozokkal elkerülheted a zsúfoltság érzetét is.

 

  1. Válassz multifunkciós bútorokat!

Egy jó választással 2-3 funkciót is kipipálhatsz a gyerekszobában. Egy több az egyben, komplett gyerekszoba bútor nagyon hasznos a kis alapterületű szobákban.

Egyszerre lehet tároló, ágy és tanulósarok is, mint például a Compact Room Emeletes Ágy. Ami egy igazán csajos bútor a lányszobához.

 

  1. Az emeletes ágy varázslata!

Gyerekként ki ne vágyott volna a felhők fölé? Az emeletes ágyak szuper megoldást jelentenek, ha több lurkó osztozik egy szobán. Így sokkal több hely marad játszani és még azon sem kell vitázni, hogy egymás szemébe világít az éjjeli lámpájuk!

  1. Tolóajtók, függönyök

Térelválasztásra vagy akár az előre nyíló szekrényajtó helyett is kiváló választás lehet egy szép drapéria vagy tolóajtó. Nem csak helytakarékos, hanem esztétikus is egy ilyen megoldás.

+1. Csillár helyett válassz spot lámpát!

A spot és fali lámpákkal jelentősen tudod növelni a teret, így a kis térbe mindenképpen inkább ezeket a megoldásokat válaszd.

 

Szintén sokat dob egy kicsi gyerekszobán, ha egységes designú bútorokkal rendezed be. A különböző stílusú darabok eklektikussá válnak a kis térben, és így nyomasztó hatást kelthetnek. Válogass gyerekszoba koncepcióink között ide kattintva!

 

Kezdd a gyerekszoba megtervezését a Kandy-n!