Magántanár, plusz órák, beígért Iphone. Már mindent kipróbáltál annak érdekében, hogy dackorral bíró mini-tinidet rávegyed a tanulásra? Egy kreatív, minőségi tanulást biztosító tanulósarok ezt is megoldja.

 

 

Talán te is feltételezted mindezidáig, hogy minden tökéletesen harmonikus a gyerekeddel való kapcsolatot illetően. Habár eddig is voltak nehéz helyzetek, de biztos kezekben tudtad a témát.

Tudatosan és alaposan terveztél meg az elmúlt években is minden gyermekedet érintő eseményt, de talán mindig is tartottál tőle, hogy egy rossz döntéssel rossz irányba mennek majd a dolgok.

De lehet, hogy eddig élvezted a gyerekkel töltött ovis, kisiskolás éveket, figyelted a legújabb gyereknevelési trendeket, de mindig belecsempésztél egy kis kreativitást is a mindennapokba. Most viszont vannak ciki pillanatok.

Mert elérte a mini-tinikort.

 

 

Mi is a mini-tinikor klasszikus tünete?

Pillanatok alatt felforr a teáskanna, azaz napi ötször csapja rád az ajtót, mert most érte el a dilikor. Logika ide vagy oda, kapásból dacosságból áll ellen, és a falról visszapattant szavai úgy ahogy van, felkiáltójelekkel és kérdőjelekkel együtt vágnak élesen mellbe.

A gyerek utál tanulni - jutsz el a végső következtetésre néhány jól irányzott durci és flegma viselkedés után. Szóba került már a magántanár, a plusz órák, és a régóta vágyott új Iphone megvétele is.

De már a 10 év körüli időszakban is szüksége lehet kreatív, „hogy ez eddig nem jutott eszembe” ötletekre.

Amikkel gyakorlatias anyaként tudatosan sikerül megoldani e tini-problémát.
Amivel a gyerek számára is örömöt adó, barátságos kivitelezést valósíthatsz meg; gyermeki egyszerűséggel.

Amivel ő sem fog utálni tanulni.

Ilyen a mini-tiniket inspiráló tanulósarok is, mely egy külön világot teremt meg a számukra

Ami menő, és vagány; ilyen nincs másnak. Tuti siker a barátai körében. Ezzel te is menő anyuka lehetsz odahaza, az ő szemében.

Ami kényelmes teret nyújt a tanulásra, és segít ráhangolódni a kötelező tananyagokra is. Kényelmesen, egyszerűen.

Hosszútávú hatóanyagnak minősülhet a gyerek tanulmányi életét illetően is.

Egy designos, azonban egészségügyileg is megfelelő és funkcionális feladatokat is tökéletesen biztosító gyerekszobaelem, akárcsak egy dizájnos íróasztallámpa vagy egy jól felszerelt íróasztal. Ezek is épp ezt biztosítják.

 

Tudtad ugyanis, hogy a nem megfelelőn orvosolt alulvilágítottság borítékolhatja a szemüveg vásárlását is?

Ezt akár el is lehet kerülni egy ügyesen megválasztott íróasztallámpával. A jó látás nélkülözhetetlen az eredményes és biztonságos tanuláshoz, ugyanis az iskolai információk legalább 80 százalékát a szemen keresztül szerzi meg a gyermek.

Mégis az iskoláskorú gyermekek negyedénél gyakori a különböző típusú látásromlások létrejötte.

Nem hiába. A képernyő, a telefon állandó nyomkodása és bámulása mellett; a rossz látási viszonyok is részt vesznek ennek kialakulásában. Azaz a rossz minőségű lámpák használata is.

Hogyan lehet a tanulósarkot minőségi és designos ifjúságibútor-alapdarabokból felépíteni?

A Kimmel gyermekbútorokkal és ifjúsági bútorokkal a gyermekednek az unalmas, csúnya, funkcionálisan használhatatlan, gyenge minőségű bútorokkal ellentétben; az ízlésének megfelelő egyedi bútora lesz.

Saját fantáziavilágát tükrözi, ahol a tanulás is menő elfoglaltságnak bizonyulhat. Osztálytársukat áthívva, pedig lenyűgözheti a barátait.

A Kimmel bútorok biztonságosak: nem tartalmaznak veszélyes festékeket vagy ingatag alkatrészeket. Vízbázisú, gyermekbarát anyagokkal kezelt felületek.

 

A Kimmel bútorok lehetnek a mini-tinikor idején gyermeked igazi barátjai, akik segítik a tanulásban.

 

Tekintsd meg népszerű, biztonságos, gyermekien barátságos bútorainkat, és kérd 20.000 Ft-os gyerekszoba tervezési konzultációnkat, amikor lakberendezőnk kimegy hozzád és segít a gyerekbútorokat és ifjúsági bútorokat illetően, illetve ezekből egy komplett szoba koncepciójának összeállításában, megtervezésében is.