Milyen karácsonyi ajándékot válassz egy kisgyerekes családnak?

 

Kisgyerekes családoknak nem egyszerű karácsonyi ajándékot kitalálni! Mindenki szeretne valami hasznosat venni, ugyanakkor nem tudhatjuk mivel segíthetünk igazán. Jó ha tudod, egy kisgyereknek még nincs szüksége sok játékra, sem plüss állatok tömegére, sőt a legtöbb gyerkőcnek sokkal több cuki ruhája van mint amennyit hord is. Ezért mindenképp fontos, hogy egyeztess a családdal mire is van szüksége. Ilyenkor viszont gyakran azt válaszolják, hogy semmire, nincs könnyű dolga ilyenkor egy nagyszülőnek vagy egy nagynéninek, úgyhogy most adunk egy pár tippet, hogy felkészülten, már egy ötlettel tedd fel a kérdést a szülőknek!


# 1 Karácsonyi ajándék ötlet kisgyerekes családnak: házikó ágy


 Caploonba My house Pink

Ha már nemsokára ki fogja nőni a gyerkőc a rácsos ágyat, hamarosan el kell gondolkozni az ágycserén is! Tudjuk, hogy ez egy nagyobb összegű ajándék, de ha összefog a teljes család és mindenki bele adja a pár ezer forintos (sokszor felesleges) ajándék árát, egész komoly összeg jöhet össze!

MEGNÉZEM A TELJES HÁZIKÓ ÁGY KÍNÁLATOT!

 

Nézd meg házikó ágy kínálatunkat, már 44.600 Ft-tól elérhetőek!

 


#2. Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: beltéri mászókák

 


Beltéri mászókák

Télen sajnos nem tudunk annyi időt kinn tölteni a játszótéren, a gyerekek mozgás igénye azonban változatlan! Egy szuper megoldás a beltéri fa mászóka, mely amellett, hogy a legjobb móka a gyerekeknek, az egyik legjobb fejlesztő eszköz is! 

 

Nézd meg beltéri mászókáinkat és fajátékainkat, most 21.750 Ft-tól elérhetőek!

 


#3. Karácsonyi ajándék ötlet gyerekeknek: ajándék utalvány


 

Ha pedig tanácstalan vagy mi jönne jól a családnak, a legjobb ötlet az ajándékutalvány! Nem is gondolnád, hogy egy kisgyerekes családnak évente új bútort kell vásárolnia! Ez biztos, hogy egy nagyon hasznos ajándék lesz!

 

Most 25.500 Ft-ért veheted meg 30.000 Ft-os ajándékutalványunkat

Ha nem szeretnél lemaradni a lakberendezőnk hasznos tartalmairól és az aktuális akciókról iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket a FacebookonInstagramon és Pinteresten!